Nurbusra_ Özel olarak bi diyet listem falan yok canm açıkçası çok dengeli beslenen biriside değilim bu kilo işinin en çok genetik oldgunu düşünüyorum annemde hamileliginde fazla kilo almazmis.Normalde de sık alan birisi deglm ama yinede boyuma göre fazlam vardı mesela 1.56 ym 64 düm hamilelikle birlikte 69 oldum yine boyuma ve vücüd endeksime fazla oluyo ama Allah’tan çok fazla almadm.Doktoruna söylersin boyuna göre çok fazlaysa diyet verebilir.
Hamilelikte Kilo Alımı
- Düzenlendi
Mia0121 merak etme bende 29.haftadayım su ana kadar 4 kilo almışım zaten doktor bebek için haftasına göre uyumlu diyorsa hiç korkma fazlasını alıp doğum sonrası onu vermek ile uğraşma banada son haftalarda alırısn diyorlar sizinde ortalama düzeyde ise kilosu hiç takmayın bebeğe kilo aldıran besinlerde var sürekli tüketiyorum ama bende pek etki etmedi gibi bunlar yine ortama kilo da gidiyor bebekte biraz da genetik sanırım bu tarz seyler 🙏🏻
Mavisss21
Gel yaslan omzuma bacım bu yükü birlikte taşıyalım neyse az kalmış dayannnn 😀
8 haftalık olduk 57 kiloydum 62 olmuşum kızım da 20 kilo almıştım öğrendiğim an kilo alma becerisine sahibim 😂
Mia0121 senin kilo alman değil bebeğin almış olması önemli sen hiç almayabilirsin ama bi bakarsın bebek kilo almış ben hamileliğimi 6 kilo ile sonlandırıyorum bebek 3.5 kg ya yakın.. ama bazısı olur 4.5 geçer bazen olur 2.5 da kalır önemli olan gelişim kiloya çok takılıp canını sıkma bence birde daha normal son aylarda hızlıca alırsın kilo sende bebekte
Mia0121 ilk kızımda da ikizlerimde de 100 grm aldım inan öyle olsa benimkiler dünyaya bile gelmezdi. Doktorum meslek hayatımda sen gibisini daha hiç görmedim diyordu 😅
Mia0121 24+6 4kg almışım
Doğum sonrası da burası aktif olsun bacılar . Nasıl kilo verdiniz nasıl bir yol izlediniz gibisinden sorularım olacak . Özellikle doğumdan hemen sonra kilo veren bacılarım buraları boş bırakmayın 😁😁
Mia0121 7 haftalık gebeyim 3 kg almışım 😅 çok takılmayın kiloya elbet veriliyor. İlk gebeliğimde 76 kg da başladım 100kg girdim doğuma. Doğumdan çıktım 85 kg. 6 ay sonra 75 1 sene sonra 65 oldum. İkinciye hamileyim sanırım benim bünye hemen ödem tutuyor hemen şişiyorum 🫠
Hbrkn ahahahaa beeen 😂😂😂
Hamile kaldıgımız kilodan suanki ac karna olan kilomuzu mu cıkarıyoruz. Nasıl hesaplayacagım bebek kac kilo onu düsüyor muyuz mesela