Mia0121 senin kilo alman değil bebeğin almış olması önemli sen hiç almayabilirsin ama bi bakarsın bebek kilo almış ben hamileliğimi 6 kilo ile sonlandırıyorum bebek 3.5 kg ya yakın.. ama bazısı olur 4.5 geçer bazen olur 2.5 da kalır önemli olan gelişim kiloya çok takılıp canını sıkma bence birde daha normal son aylarda hızlıca alırsın kilo sende bebekte

Mia0121 ilk kızımda da ikizlerimde de 100 grm aldım inan öyle olsa benimkiler dünyaya bile gelmezdi. Doktorum meslek hayatımda sen gibisini daha hiç görmedim diyordu 😅

Doğum sonrası da burası aktif olsun bacılar . Nasıl kilo verdiniz nasıl bir yol izlediniz gibisinden sorularım olacak . Özellikle doğumdan hemen sonra kilo veren bacılarım buraları boş bırakmayın 😁😁

TugbaZmn bnde ilkinde 43le kaldim 55le dogurdum ikincide 45le kaldim 30 haftalgm 49 olmusm

Mia0121 7 haftalık gebeyim 3 kg almışım 😅 çok takılmayın kiloya elbet veriliyor. İlk gebeliğimde 76 kg da başladım 100kg girdim doğuma. Doğumdan çıktım 85 kg. 6 ay sonra 75 1 sene sonra 65 oldum. İkinciye hamileyim sanırım benim bünye hemen ödem tutuyor hemen şişiyorum 🫠

Hamile kaldıgımız kilodan suanki ac karna olan kilomuzu mu cıkarıyoruz. Nasıl hesaplayacagım bebek kac kilo onu düsüyor muyuz mesela

Mia0121 71 kiloyla hamile kaldım. 92 kiloyla doğum yaptım🫠 2 ay oldu şimdi 78 kiloyum

34.hafta benimde toplam 6 kg ✨
    Yeterki sağlıklı olsunlar hiç sorundrgil ❤️

Hbrkn bende öyleyim 28 de 10 kılo aldım 87 olmuşum çokda yemiyorum aslında nolcak böyle 🤣

Nurbusra_ Elvan Koçak tavsiye ederim bende hala ona gitmeye devam ediyorum evlenmeden önce 110 kilodan 65 kiloya düştüm 10 veya 11 ayda verdim ve 3 sene boyunca da aynı kaldım tabiki bir iki kilo oynadı sonra evlendim 5 kilo aldım 70 kiloyla hamile kaldım 23+2 yim ve güncel kilom 91.9 şaka gibi dimi keşke 75 80 kilo olmuşken gitseydim şuan gidiyorum ama gerçekten hamileyken diyet yapmak çok zormuş ama normal şartlar da olsa çok kolay diyet yapıyorum Allâh yar ve yardımcımız olsun gerçekten 🥲🥲🥲 online ✅

Mia0121 31 haftamdayım 26 haftayken kontrole gittim bebeğim 1 kilo kadardı yaklaşık bende bu zamana kadar 9 kilo almışım

Zelihaa1409 bende 159 160 gibi 63.5 la hamile kaldım şu anda 68.5 geliyorum aç karnına daha 21.hafta olduğu için tedirginim dediğiniz gibi doktorla konuşup diyet listesi ile devam etmek daha mantıklı sağlıklı doğumunuz olsun inşallah 🙂

Mia0121 ben 16+4 teyim, daha ilk 2 ayda verdiğim kiloları bile alamadım