Mia0121 Kızlar 28. Haftam sadece 3 kilo almışım bu iyimi kötümü bilemedim 😏 bebek zayıf kalırmı diye düşünmüyor değilim en son 26 da bebek 650 gramdı daha gitmedim kontrole şuan kaç bilemiyorum sizler kaç kilo aldınız ?
Aysee1123 Mia0121 Onla alakası yok merak etmeyin ben 3 gün önce 39+3 te doğum yaptım 3200 doğdu bebeğim. Kendim toplam 5 kilo almıştım. 3200 bana göre çok ideal 👍
Sedefkitir12- Mia0121 canım ben 40 la hamile kaldım ilk gebeliğimde 54 le doğum yaptım kızım 3340 doğdu sonlara doğru bebek kilo alıyo 🥰
HMH eylmz benim de 21. Haftada bebeğim 507 gramdı doktor şekerden şüphelendi fazla buldu kilosunu size öyle bir şey dedi mi yoksa bebeğiniz tarihinden önde mi gidiyor yanlış anlamayın lütfen kendi açımdan bilgi almak istiyorum ☺️
1nsnr Sedefkitir12- doğumda ne kadar kilo kaybettiniz bende 46 ile başladım 30. Hafta 9 kilo almışım 10 diyelim😋
MiaBaslck Yahu kızlar 56 ile hamile kaldım 65 kiloyum bu nasıl oluyor hayvan gbi de yemiyorum 23. Haftadayım 😀
Suule94 MiaBaslck bende 66 kiloyla hamile kaldım 73 geliyorum 🥴🥴🥴 sonumuz nolacak bilmiyorum 22+5 bende
Hbrkn MiaBaslck bacım benim yoldaşım kader arkadaşım 😅 bende 25 teyim. 55 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 67 yim. Valla çok yediğim söylenemez ama niye böyle oldu bende anlamadım . Seni en iyi ben anlarım 🥹
bimuallime MiaBaslck Kuzum önemli değil ne kadar kilo alırsan al ama dikkat et herşeyi ye şeker ekmek poğaça simit bunları yeme fast food falan. Doktorun zaten söyler. Fazla kilonun bebeğe faydası yok bize zararı var. Dikkat etmelisin çünkü 40 haftalık süreç
Senem112 Mia0121 bende 28 haftalığım. Hamile kaldığım kiloya göre 2 kilo almışım. Ama başlarda 1 kilo vermiştim o kilodan hesaplarsak totalde 3 kilo aldım
TubaEraslan Senem112 yok düşen kilo sayılmıyor bende 8 kilo vermiştim doktora sordum normalndedi sen ilk hanile kaldığım kilodan hesapla demişti totelde 9 kilo aldım bende
Ezgiakaycaba Mia0121 Hbrkn ben ilk gebeliğimde 62yle hamile kalıp 80le doğuma girmiştim. Bu gebeliğimde de 21nci haftadayım 4 kilo aldım 64le hamile kaldım 😊
Hbrkn Bu az kilo alanları da anlamış değilim . Bacılar nasıl başardınız bunu . Ben su içtiğimde bile şişiyorum 😅
Ebru3439 Hbrkn Yalnız değilsin canım bende aynı valla 8kilo almışım en son bebek 26.haftada 950gramdı. Doktora her sorduğumda fazla mı kilo alıyorum diye normal diyor ben anlamadım 🥹her ay kontrolde birer ikişer ekleyerek gidiyoruz 😂