• Öneri
  • Bebeğimize Bırakacağımız Hatıralar👶🏻

Sanırım tek bırakmak istediğim hatıra büyüdüğünde annesini hep mutlu hatırlamasını isterim. Eşya olarak düşünmedim kız çocuğum olsaydı babamın aldığı kolyemi ve manevi değeri yüksek şeyleri ona verirdim. Ama erkek çocuğu olduğu için hiç düşünmedim.

NewMomm1 ben 2016 da olacak bebeğime mektup yazmıştım. Şimdide günlük tutuyorum ona çok şükür😍

bdenerigokce şuan tam olarak bunu düşündüm kız çocuğu için büyüdüğünde cok anlamlı güzel olur ama erkek cocugu için cokta duygusal olmaz sanki ya😂 ama tabiki anne olarak onu ömür boyu saklarız sonra evlenince eşine veririz onun içinde cok kıymetli olur 😍

Ben trendyoldan anne bebek günlüğü diye bi defter aldım içine ilk ultrason fotoğrafı 1.ay 2.ay 3.ay şeklinde ki olan ultrason fotoğraflarını yapıştırıp altına da duygularımı yazdım, bence bana ve bebeğime iler de bakıp okuyabileceği çok güzel bir anı - hediye kalmış oldu böylelikle. Tavsiye edebilirim düşünen varsa ☺️

NewMomm1 hastane çekimi için isim yazılı tulum, magnet, çikolata yaptırdım, ilerde tulumunu magneti çikolata kağıdını bı kutuya koyup saklamayı düşünüyorum 💙

NewMomm1 anı bırakmak sayılır mı bilmiyorum ama göbek bağı ,ilk kestirdigimiz saçları ,bir tane bezi prematüre doğmuştu minnacıktı bezi ,emziği ,yaptığım test ,usg fotoğrafları duruyor

Ben bir defter tutmaya başladım her kontrolden sonra yazıyorum ultrason kağıtlarını da arasına koyuyorum. Allah nasip ederse doğunca da her ay yazmayı düşünüyorum ilklerini not almayı saklamayı vs 😊🌸

NewMomm1 ilk kontrole gidip ultrason kağıdını aldığımda defter tutmaya başladım. Cinsiyeti öğrenene kadar tuttum 😂 baktım oğlum oluyor dedim erkek çocuk ne kadar umursar. Vazgeçtim 😂😂😂😂

Anı defteri oluşturmayı düşünüyorum ilk öğrendiğimizdeki duygularımız ilk kalp atışını duyduğumuzdaki duygularımız ilk kucağımıza aldığımızdaki duygular ilk kelimesi yürümesi uzar gider. Birde bana aile yadigari taktığım bir kolye ucum var en az 200 yıllık nesilden nesile geçmiş bende ilerde çocuğuma bırakacağım

Kadnag anne bebek günlüğü: @junopaper dan sipariş verdim.🫶 el ayak izi için ise Trendyol sarfex store den sipariş vericem sanırım daha karar vermedim