Bebeğimize Bırakacağımız Hatıralar👶🏻
Ben bir defter tutmaya başladım her kontrolden sonra yazıyorum ultrason kağıtlarını da arasına koyuyorum. Allah nasip ederse doğunca da her ay yazmayı düşünüyorum ilklerini not almayı saklamayı vs 😊🌸
bdenerigokce aa cok ıyıymış acaba link atabılırmısın?
bdenerigokce ben de anılarımı yazıyorum ama erkek çocuk kesin ilgilenmez boşa yazıyorum 😂
Anı defteri oluşturmayı düşünüyorum ilk öğrendiğimizdeki duygularımız ilk kalp atışını duyduğumuzdaki duygularımız ilk kucağımıza aldığımızdaki duygular ilk kelimesi yürümesi uzar gider. Birde bana aile yadigari taktığım bir kolye ucum var en az 200 yıllık nesilden nesile geçmiş bende ilerde çocuğuma bırakacağım
Jalee1 instagram ismi: @junopaper ordan sipariş verdim
bdenerigokce inceleyeyim adresi tesekkur ederim
bdenerigokce link atabilir misin dediklerinin ? :)
Kadnag anne bebek günlüğü: @junopaper dan sipariş verdim.🫶 el ayak izi için ise Trendyol sarfex store den sipariş vericem sanırım daha karar vermedim
bdenerigokce teşekkürler:)
Kadnag rica ederim🫶 güzel günlerde kullanın inşallah
NewMomm1 ben oğlum için doğum tarihi doğum saati falan normal şeyler zaten ama söyleyemediği kelimeleri falan yazdım örneğin domatese dotames derdi bu gibi bunları yazdım en çok sevdiği şarkıyı ilk söylediği kelimeyi ilk adım attığı tarihi gibi gibi 🤗
NewMomm1 ben öğrendiğim ilk. An yazmaya başladım oğluma her gün yazdım hamileniken . şuan 6 yaşında hala ara ara yaziykrum ilk okula başladığı zamanları falan doğum günlerini. Şimdi kızıma hamileyim ona da yazıyorum. Kocam bana evlilik teklifini bı teneke kutu kapağına yazmıştı. O kutuda sakliyirum oğlumun ilk saçı ,doğum bilekliği ,göbek kordonu ,mevlüt hatırası, ona aldığım ilk kiyafetler,ilk oyuncak, ultrason fotoğrafları ,hayvanat bahçesi gezisi biletleri vs birikiyor 😊kızıma da minik Nisan sandığımda biriktirecegim ins