• Öneri
  • Bebeğimize Bırakacağımız Hatıralar👶🏻

Merhaba arkadaşlar. Bebeğimize büyüdüğü zaman hatıra olarak ne bırakmayı düşünüyorsunuz? Örneğin ona duygularımızı ifade eden günlük olabilir. Yıllar sonra okuduğunu düşünsenize🥹 sizin anı olarak hazırladığınız, yapmak istediğiniz bir şeyler var mı fikir olur bize de 🌸

NewMomm1 ay babam günlüğüne ben dogduktan bı sure sonra biseyler yazmış Nisan 1997 de o kadar duygusal ki size anlatamam ve ben Nisan 2023 de hamile olduğumu öğrendim böyle de duygusal bı tesadüf.. Yazılan bikac not bile böyle etkiliyken defter hazırlamak çok daha güzel olur

NewMomm1 ben anne bebek günlüğü aldım instagramdan, hem ultrason fotoğrafları vAr yapıştırıyorum kolay oluyor hem de aylık yaşadıklarımı yazıyorum
      Doğunca el ayak izi yeri var tendyoldan onu alıcam yapıştırcam inşallah, doğduktan sonra ay ay fotoğraf yerleri var.
      Ben yenidoğan çekimi olmasındansa bunu daha uygun gördüm 🥰

Damla, başlığı Bebeğimize Bırakacağımız Hatıralar👶🏻 olarak değiştirdi.
        Damla bu tartışmayı sabitledi.

NewMomm1 biz eğitim derslerinde çocuğa portföy bırakmanın önemini işlemiştik. Bir kutu yapacağım büyükçe. Şimdi hamilelik ve ilk bir yaşa kadar bebek güncesi dolduruyorum. Onu koyacağım daha sonra her yıl için onun çizdiği bir resim oynadığı bir oyuncak veya ona babasıyla yazdığımız bir mektup gibi her yıl bir parça koyacağız içine 18 yaşında artık kutuyu kendisine hediye edeceğiz. Tavsiye ederim

NewMomm1
        Simdilim boyle bisi yaptun dogumdan sonra dogum taruhi yazicam baska seylerde dusunuyorum hatira kalacak seyler

NewMomm1 benbı kutuyua il dogduu an gıydıgı kiyafetı ılk eldıvenı sapkası corabı
        Ilk adım atıgı patıkı
        Ilk kesıım sacı
        Ilk emzıgı
        Ilk renklı ultraon fotosu
        Ilk oyuncagı
        Tum ılklerını toparladım
        Kendısı baba olacagı zaman verecegım😍

Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her kontrol sonrası kızımla yaşadığım duyguları yazıyorum hamile kaldığım zaman eşim bi kolye almıştı kızımız olursa ona oğlumuz olursada eşine hediye etmesi için anlamlı ve hikaye olan bir isimi var minik minik ama ona anlattıkça mutlu olacağına emin olduğumuz bir sürü anı biriktiriyoruz anı kutumuzda saklıyoruz eşimle nişanlı iken bir sürü hanım dilendi motif tığ işi örgü örmüştüm ne yapacağımı bilmiyordum şimdi onları yeleğe çevirdim her bir motifte o günlerden bu günlerin hayali var 🌸

NewMomm1 ben bi tanıdığımda duymuştum çok hoşuma gitti. Kızına hamile olduğuna öğrenmiş ilk ultrasonundan evleneceği güne kadar önemli tarihleri yazıp duygularını paylaşmış deftere. Evlenincede kızına vermiş. Benim çok hoşuma gitti. Bende kızıma hamileyim ultrason resimlerini topluyorum siyah bir deftere büyüdüğündede ilk diş çıkardığı resmi okula başladığı resmi misal üniversiteyi kazandığında mezun olduğunda bu resimlerin olduğu bir defter ve altlarında annesinden ve babasından duygular🥹🫶🏼

NewMomm1 oğluma 4 senedir günlük tutuyorum ara ara yazıyorum tabi ayda yılda bir içine bazen ufak notlar fotoğraflar etiketler ekliyorum ilk sayfalarında baba ve anne fotoğrafı ilk saçı tırnağı gibi şeyler de var kızıma da yaptım 3 ay oldu bi iki kere yazdım o kadar birde emziklerine mıknatıs koyup dolap magneti yaptım bi kaç takım da elbise saklarım