Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
aaasenaaa Biz sepet beşik aldık kullanabildiği kadar yatak odasında bizimle yatacak. O sırada kendi evimize taşınma işleri olacak nasipse. Taşınınca direk çocuk odası yapacağım çift kat ranzalı..Bebek odası yapmayı düşünmüyorum
Mervenin rabbim sağlıkla kullanmayi nasip etsin bende o şekilde beşik almayi düsünüyorum🤗🤗
petitehatunn sağlıklıca kullanır inşallah😌 bizimde ilk bebişimiz çok heyecanlıyım bende sizin gibi sadelikten yanayım her yaşta kullanabilmesi için
Caqlasu internetten sipariş vermek biraz riskli olabilir belki🤭 bende dün öğrendim cinsiyetini oğluşum oluyor inşallah❤️😌 rabbim hayırlısını sağlıklı nasip etsin❣️
Burcum91 çok mantikli bende bu yüzden yanıma sepet beşik almayı düşünüyorum babaannemizde de park yatak olacak memnun kalmazsam değiştiririm artik.. herkes cok kullanamaz diyor ama benim aklım kaldi🤭
aaasenaaa ben oda yapmayı düşünüyorum montessorry yatak alıp dolapla falan kombine edip kendi odama alıştırmıycam bebişin odasında hallederiz işimizi
Caqlasu 17. Haftadayız 🥰
Yasemincifci montessori kaç yaşa kadar kullanılıyor acaba
aaasenaaa onu hiç bilmyrm ama baya uzun süre gider diye düşünyrm
Yasemincifci peki kac yasindan itibaren yatabilir
Yasemincifci bebekken yatamaz cünkü
aaasenaaa bebekken de yatar
Yasemincifci sallanmiyor ama dimi
Yasemincifci bende oda yapmak istiyorum ya. Ama cok pahalı odalar en fazla 4 bin olabilir diyorum . Internette ve instagramda falan var o fiyata ama nasil guveneyim bilemiyorum istanbulda olsaydim keske gidip bakardim