Yasemincifci bende oda yapmak istiyorum ya. Ama cok pahalı odalar en fazla 4 bin olabilir diyorum . Internette ve instagramda falan var o fiyata ama nasil guveneyim bilemiyorum istanbulda olsaydim keske gidip bakardim
aaasenaaa sepet besiqi belli bi sureye kadar kullanoosun evet canim ama ekonomik durumun el veriosa buyuyen besikler varya anne yanida oluo ondan al yatak odana koy sepette oturma odanda kalir ben oyle yapmayi dusunuodum ama durumumuz el vermedo 2 besik almaya olirsa eger oyle alicam canim
aaasenaaa birde ben cocuqun bezini islak mendilini bitane sepet aldim susledm onu icine koydum bitanede kucuk sepet alfim onada burun aspiritoru tirnak makasi filan iste vs seylerini koydim en azinsan bezini alip geleyim islak.mendilini alip geleyom demicem.bulunduqum.odada kalicak hemen alivercem kullanivercem zaman acisindan hemde cok sirin oldu sanasa tavsiye ederim yapmak istersen tabi☺
    aaasenaaa Ben yapmayi dusunmuorum tek bir odayi ufacik cocuga baglamak istemiorum bide ztn oturma odam ve salonum var oturma odam da buyuk park yatagi oraya koyarim besigide kendi odama ztn ileride dolap odam var oraya ona binyatak alirim die dusundum.. Oda yapan arkadaslarimin cogu memnun deil bu yuzden bende yapmadim he ileride zorlanirim yapilir bsyler ama bnm mantigima gore 5 6 yasina gelir genc odasi gbi oda yaparim o zmn cocukta anlar
      Sewo gittigidiyor.com dan almayı düşünüyoruz. Ürünler demonte geliyor kurulumu biz yapıyormuşuz. Ya biz biraz da maddi açıdan uygum birşeyler bakmak istedik. Mağazada çok pahalı o yüzden İnternetten almayı düşünüyoruz.
      Burcum91 evet olabilir banada herkes etejerin cekmecesine koyarsin diyordu ama sacma geliyodu 😬 öyle yapabilirim teşekkür ederim🥰
        Srfn11 yani tabiki zaten cok bebekken yatamaz ama 2 yaşına kadar lazım bence anne ve babanın düzeni bozulmaması açısından 👍🏼
          aaasenaaa bende oda yapıcam inşallah canım eşyaları toplu dursun büyüyen beşik yaptırıp uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum rabbim izin verirse 😊
            Caqlasu az kalmiss sizinde öğrenmenize inş sağlıklı olsunda kızı erkeği fark etmiyor öğrendikten sonra biz zar zor öğrendik 2 kere gittin göstermedi sıpa😬 ama anneler hissediyor ben erkek hissediyodum doğru çıktı
              Aysehuli insallah canim bencede döküntü olmasindansa odası olması çok mantıklı👍🏼
              aaasenaaa kendi evim olana kadar oda yapmayı düşünmüyorum :) beşik alıyorum kuzenden zaten. O bize şu an için yeterli . Evimiz oluncada yine beşik almam güzel bir oda takımı alırım heralde
                Ben de herşeyi buldum , dolap ve şifonyer çok pahalı oluyor ya, şifonyer tamam uygun ama dolaplar pahalı :(