Sadece park beşik alacağım. Bizim odamızda dolaplarda bir sürü boş yer kaldı, iki kişi olduğumuz için. Oralara da eşyaları sığar diye düşündüm
Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
Mervenin sepst beşik kullanışlı mı acaba bende cok begeniyorum ama 🤔
Aysedgrlikrkmz kesinlikle herkes cebine göre davranmali zTen cabuk büyüyorlar rabbim herkese gönlündekini versin insallah🥰🥰🥰
Synonyms vallahi ben daha hicbiyere bakmadim 5. Aya girdik cinsiyeti yeni ögrendik😬😬 ama tavsiye varsa alirim
Cnrmom allah gönlünüze göre versin inşallahh🤗
aaasenaaa annemler başka şehirde yaşıyorlar onlar geldiğinde mobilyacıları gezdik bi fikir olsun diye benim içinde erken aslında ama. çilek mobilya da seçenek çok az birde dolaplarının içi bana çok kullanışsız geldi. pierre cardin mobilyalarını sevdik düz renk aslında ama kaliteli geldi. caploonba mobilyaları da ekstra bi hoşuma gitti bebek odası havası tam olarak var teddy modeli ile my world modelini sevdik. gerçi my world du sadece katalog da gördük ama hoşumuza gitti. birde bu firmada ürün yelpazesi çok geniş geldi. mobilyanın perdesi halısı avizesi her tür ıvır zıvırını da satıyorlar almak istersen tam takım olabiliyor. ama yine de karar verip almak zor. gittiğim mobilyacılar 6. ayda mutlaka mobilyayı alın gelmesi 1 ayı bulur içini döşe yerleştir derken size vakit kalmaz gibi konuşuyorlar bende bakınıyorum o yüzden.
aaasenaaa bence yaptirma biz yaptirdik ama oyle duruyor 😂
aaasenaaa amin inşaallah 🙏🏼🥰
Synonyms 1 ay mi kalmis ozaman benim icin 😬😬 cok teşekkür ederim bende çilek bakiyordum aslinda ama dolapları kullanışsızsa hiç bi mantığıda yok inşallah aradığımızı buluruz 😌🤗
Gizem_miros aa nedenki🤔
haceryasar bende o şekilde aldım ama bu beşikler rahat olmuyormuş hareketlenince çocuk düşer diye korkuluyormuş çok aklım takıldı acaba boşa mı aldık😒 çünkü bir yaşında düşünsenize ayağa kalıyor düşmesi olası yani nasıl olacak🤔
aaasenaaa Evimde senelerdir sahibini bekleyen bir boş odam var ☺️
Ben büyüyen kayrola yaptırıcam. Dolabını çekmecesini sallanan sandalyeyi odasını istediğim şekilde soft renklerle özel ölçülere göre yaptırıcam🙏🏾😍
Yanıma da anne yanı beşik alıcak annem.
6 ay falan yanımda yatar sonra odasındaki küçük karyolasına geçer. Boyu uzayınca da yeni yatak alıp kayrolasını büyük konuma getiririm. Zaten çok çocukca döşemeyeceğim için çok uzun süre kullanabilir.
İlk bebek ya çok hevesliyim. ❤️❤️❤️
Ben büyüyen kayrola yaptırıcam. Dolabını çekmecesini sallanan sandalyeyi odasını istediğim şekilde soft renklerle özel ölçülere göre yaptırıcam🙏🏾😍
Yanıma da anne yanı beşik alıcak annem.
6 ay falan yanımda yatar sonra odasındaki küçük karyolasına geçer. Boyu uzayınca da yeni yatak alıp kayrolasını büyük konuma getiririm. Zaten çok çocukca döşemeyeceğim için çok uzun süre kullanabilir.
İlk bebek ya çok hevesliyim. ❤️❤️❤️
aaasenaaa Biz sepet beşik aldık kullanabildiği kadar yatak odasında bizimle yatacak. O sırada kendi evimize taşınma işleri olacak nasipse. Taşınınca direk çocuk odası yapacağım çift kat ranzalı..Bebek odası yapmayı düşünmüyorum
Mervenin rabbim sağlıkla kullanmayi nasip etsin bende o şekilde beşik almayi düsünüyorum🤗🤗
petitehatunn sağlıklıca kullanır inşallah😌 bizimde ilk bebişimiz çok heyecanlıyım bende sizin gibi sadelikten yanayım her yaşta kullanabilmesi için
Caqlasu internetten sipariş vermek biraz riskli olabilir belki🤭 bende dün öğrendim cinsiyetini oğluşum oluyor inşallah❤️😌 rabbim hayırlısını sağlıklı nasip etsin❣️