aaasenaaa kendi evim olana kadar oda yapmayı düşünmüyorum :) beşik alıyorum kuzenden zaten. O bize şu an için yeterli . Evimiz oluncada yine beşik almam güzel bir oda takımı alırım heralde
Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
Ben de herşeyi buldum , dolap ve şifonyer çok pahalı oluyor ya, şifonyer tamam uygun ama dolaplar pahalı :(
Sedef-345 inşallah gönlünüze göre olur herşey minik uğurlu gelir 🥰
Burcum91 aminn canim hepimize insalah🥰🥰
Inşallah uygun ve güzel birsey bulursun
Kamamir bence dolabi ikea tarzi her tarza uygun biyerden alabilirsiniz 👍🏼
Caqlasu aminn insallah canim🥰❣️
Srfn11 evet zaten 4-5 yasinda ancak tek oynayabiliyorlar dolabiniz varsa gerek yokmus gercektende 👍🏼
13 gün sonra
EbruKrhn korkuluk kısmu yükseltilenler var benimki ondan
haceryasar benimki de öyle ama en son kısmı da derin olmuyor okadar bir iki yaşında ayaklanınca o korkuluk yetmez ayağa kalksa boyuna gelmiyor ki
Esra7261 canım biz karar verdik odamıza chicco nun next2me beşiği hediye geldi annemden zaten anne yanı alacaktım, büyüyen beşiği kimse kullanamadığı için montessori önerisi aldık şimdi odasına bir dolap bir şifonyer ve montessori yatak yaptıracağız bazalı şekilde inip kalkan korkuluklu olacak ilk 6-7 ay yanımda kalır sonrasında odasında yatırırım diye düşünüyorum inş🥰
Esra7261 tekrar monte etmek sökmek bir olay diyrlar bide çıkan parçaları muhafaza etmek gerekiyor diye canim zaten ikiside aynı görevi görüyor banada montessori daha mantıklı geldi bende mantıksız görüyordum ama şimdi öyle düşününce montessori yaptırmaya karar verdik hem büyüyüncede kullanır hemde boşyere tantana olmaz diye düsündük
bir ay sonra
aaasenaaa bence de kesinlikle gerekli ☺️