Hanımlar bu bizim ilk bebeğimiz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah🤲🏼 Kararsız kaldık park yatak almayı düşünüyoruz kendi odamıza, ayrıca bi oda yapmalı mıyız çok kararsızız çabuk büyüdükleri için beşik almakta mantıksız geliyor🤷🏻‍♀️ Sizler nasıl düşünüyorsunuz?
    Allah nasip ederse büyüyen beşiği dolabını alıcaz yeni bebek odasi halisi falanda almayı düşünüyorum oda yapmayı çok istiyorum
      aaasenaaa yaptimda gitti bile. Odasini bir kac hafta once yaptim. Ilk 6 ay yanimda yatirmayi dusundugum icinde besik alicam. Sonra artik kendi yatagina gecicek zaten gun icindede odasinda uyutmayi düşündüğüm icin adapte olmasi zor olmicak
        Deletedmom56 bende öyle olsun istiyorum ama biryandan da daha sonra odası değişecek diye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ En mantıklısı oda yapmak aslında beşik konusunda çok kararsızız😑
        aaasenaaa biz ilk çocuğumuza takım yaptık büyüyen yatak olandan 6 yaşına kadar kullandı ikşnci doğunca bir süre normal beşikte yattı sonra büyük kızıma yeni yatak aldık eski yatağı tekrar karyolaya çevirdik ikinci kullandı şimdi 3. Hamileyim bu sefer ikincşye yatak alıcaz 3. Ye karyolalı takımı kullanıcaz büyüyünce güzel bir takım alınır 😅çok amaçlı baya kullandık kullanıcaz inşallah 2 kızım olduğuniçin onlara şuan oda yapıcaz ama herşeyleri var zaten fazladan bir yatak lazım ikinci için, birde dolap yaptıırcaz aldığımız takımın dolabı küçük yetmşyor 3. Ye bırakıcaz😅 yani şuan 3. Nün bir odası hazır 🙈😅
          aaasenaaa ben yanıma anne yanı besigi alıp ayrıca bi odayı bebek odası yaptım.. dediginiz gibi anne yanında uzun süre kalmicagi için kücük bebekle bir daha oda işine girişemezdim..herseyi odasında düzenli olsun istedim👍🏻 İmkanınız varsa oda yapın derim..
          Benim minnak bi odam var bizim bebişler ikiz olduğundan çok fazla doldurmadan aşırı süslemeden kullanışlı bi oda yapicam iki tane beşik alicam beyaz uzun ahsap citali olandan 5 kapaklı beyaz country tarzı dolap yaptırcam kendim cizicem iç detaylarını kullanışlı olsun herşey içinde olsun ekstra bi dolap şifonyer falan istemiyorum ortaya ufak bi hali bide zebra alırım pencereye yeterli diye dusundum
            aaasenaaa ben odasını hazırladım ve sonradan karyola olan sallanan beşiklerden aldım daha sonra da kullanabileceğim birşey olduğundan daha mantıklı geldi çok güzel ürünler var bence yaparsan senin için daha bir rahatlık olur ☺️
            AygyulSina ileride bize alışmaması için oda yapmak çok istiyorum daha sonra sorunlar yaşanabiliyor annesiz babasız uyumama gibi çok örneği var etrafımızda o konudan çok istiyorum aslında ama beşik olayı çok düşündürüyor kaç yaşına kadar yatacaklar ki🤷🏻‍♀️
              MlkArsln allah yardimciniz olsun tayin işi çok zor 😑 sizin için en mantıklı karar bu olmuş👍🏼
              aaasenaaa ben tayinci insanım kendi evim olsa mükemmel bi oda yapardım. Kendi evindeysen yap tabi bence odasını. Bebeğe oda yapmak benim için saçma olur.
              aaasenaaa tavsiyem bebek temalı olmayan bi şifonyer ve dolap almanız yönünde çünkü bebek diye düşünüp almayınca kıyafetlerinin bizden çok olduğunu görüyoruz 😂kesinlikle kendi dolabına sığmıyor. İlk çocuğum 7 yaşını tamamlamış olucak kardeşi doğunca onun odası bebek odasıydı artık onun ihtiyacını bile karşılamıyordu bebek olucak diye odama bi beşik aldım Kızımın odasına da kocaman bi şifonyer ve 2ye2 dolap yaptırdım 4 yaşına kadar beşik kullanıp sonra direkt bazaya geçmeyi planlıyorum oğlum içinde dolabı büyük yaptırdığım için ikisinin de kıyafetlerini alır oda şart bence ama 🙈 odadan kastım çok lüks şeyler değil ihtiyacı karşılayacak bir dolap ve çekmeceler özellikle yeni doğduğunda eldiven ve şapkaları ömür törpüsü 🙈
                aaasenaaa sen yaninda ne kadar yatiricaksan ona gore besik veya park yatak alirsin ben ilk 6 yanimda yatiricam eger seninde oyle bir dusuncen varsa besik yeterli olucaktir
                  aaasenaaa 180 uzunluğu var bizim birde oymalı ayaklrı var onlrla 190 oluyor ama 180 lik ortopedik yatak giriyor içine enide 1 metre
                  tugba_kck_1987 benimde halihazırda orta büyüklükte bir odam var zebra kullandik oraya, bende onu değiştirmeyi düşünmüyorum minimal şeylerle bi oda kurulabilir bence de, Allah bağişlasin ikizlerinizi 🥰
                  aaasenaaa Canım eğer oda yapıp sureklı kendı yanında yatırıcaksan prk yatak yada baska besıkte o odadakı besıgı neden alıyorsun mantıksız.Aslında bu post kımseyı dınlemeyıp annenın kendısının karar verecegı bır konu.Cunku cok cok ıyı doktorlar pedagoglar bıle ikiye ayrılmıs durumda.Kimileri bebek 2 yasına dek annenın odasında ayrı besıgınde yatmalı diyor.Kimi uzmanlarda yenidoğn bir bebek 6. Ayından sonra kendi odasında yatırılmaya başlamalı diyor.Açıkcası evinde yerin müsaitse bu çocucugun esyalarını koymak oda gerekli.Ben Allah nasip ederse 6 ay yanımda anne yani beşiğinde yatıracağım sonra odasına alıştırmaya başlayacağım inşallah.👼🏻Ancak meleğin için en doğrusunu sen bilirsin.🥰
                    Tubidy kesinlikle katılıyorum en büyük düşüncem kıyafetleri olacak kesinlikle 🙈 oyüzden bende bebek odası şeklinde değil ama daha kullanışlı mobilyalar seçmeye gayret edeceğim👍🏼