Ysmntg yaaa ornek harika ahahahaha kabiz olunca demek 😅😅 aslinda evet sonucta orasi da aciyor yara oluyor ama insana bir rahatlama da geliyor boyle de motive edeyim kendimi🤭
normal dogum korkusu
Eliiiff_ Allahim sen kolay dogumlar nasip et 🤲🏻🤲🏻😅
taazeannee normal doğurmak istiyorum ama kendi sancimla ne suni ne sezeryan inşallah rabbim ikimize de nasip eder normal doğum
Merve4545 amiiiin insallahh hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi 🌸
taazeannee Ben de korkuyordum şuan kızım yanımda yatıyor.🥰 Ben hep kendi kendime de bir başkasıyla konuşurken de kolay bir doğum geçireceğimi söyledim. Söyledikçe inandım ve gerçekten de öyle oldu çok şükür. Buradaki pozitif doğum hikayelerini okumak da iyi geliyor.
nur__a burada benim karsima da hep ayilmali bayilmali dogum hikayeleri cikiyor 😂😂😂 en basindan beri kendimi hep normal yapabilecegime inandirdim sezaryene aklimi kaydirmamaya calistim ben elimden geleni yapayim da kizim nasil gelmek isterse oyle gelsin artik Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin size darisi kizimla benim basima insallah ona kavusmak icin oyle sabirsizlaniyorum ki🥹🥹🤲🏻
taazeannee yaparım korkma bence sezaryan normal doğumdan daha zor normal doğumda anında kendine geliyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun kendi ihtiyacinida bebeğinin ihtiyacinida kendin yapiyorsun bunu 2 normal doğum yapan biri olarak söylüyorum ama çevremde sezaryan olanların ne ağrıları bitti nede bebekelrinin doğru belli kucaklarına aldılar eşinin yada bı başkasının kucağına vermesini beklediler emzirmek için altını almak için yikarkan bile tek başlarına yikayamadilar dikiş yerlerindeki agridan dolayı rabbim kolayligino verir kendini korkutma boşuna
taazeannee amin 😍
taazeannee aynen genellikle öyle oluyo inşaallah tam zamanında dogurursunuz ne geç ne erken tam zamanında olur benim gibi
- Düzenlendi
Ben de bugun 40 ıncı haftama girdim sayılır, dün çatı muaynesi oldum kanala inme ve aciklik yok dedi henuz hakkimizda hayirlisi hepimiz icin, annem gununu doldurcak der hep, ben d3 beklemek istiyorum son ana kadar fakat bebegin kilosu engel olur mu normal icin ve de bebegi tehlikeli olur mu bilmiyirum annesini sevmis bizim yavrucaklar..
taazeannee Baktınız iş ayılıp bayılnaya geliyor okumayı bırakın😂 Aynen öyle bebek nasıl ve ne zaman gelmek istediğini kendisi belirliyor. Önemli olan sağlıklı olması. Amin size de bebeğinizi hayıslısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
taazeannee totom tutuşuyor aklıma geldikçe bazen eşim gaz veriyor bunu mu yapamıycan yaparsın sen üstüne iki daha doğurursun diye ama fayda etmiyor
taazeannee bede 37+4 haftalık olduk benimde hiç açılmama olmadi daha doğumu hiç düşünmüyorum kendi kendime diyorum iki defa ıkın biteck sende kendini korkutma bence hiç düşünme sürekli güzel doğum hikayesi oku cnm
Benimde ilk gebeligim ne olursa olsun 3,5 dkka icinde bebegimi kucagima verecekler insallah diye olumlu dusunuyorum.zaten diger turlu seyleri dusunsem zor olurdu yani (: sende oyle yap guzel dusun evinize geldiginizi mutlu huzurlu oldugunuzu felan 🙂