Esmagrr hayırlısıyla olsun benim doğum yaptığım gün doktorum izne çıkacaktı nişanım geld diye hastaneye gittiğim gün dedimki and içtim siz gitmeden doğurucam ve o gün doğurdum 😂 yani bazen ne yaparsan yap bebek gelmek istediği zamanda geliyor ya da hiç gelmek istemiyor oğlum beni kırmadı geldi inşallah sizin de istediğiniz zaman Sağlıkla olur doğumunuz🥰

Eliiiff_ hurma yiyorum ahududu cayi iciyorum squat yapmiyorum kendimde hareket edecek enerji bulamiyorum maalesef ev islerini zorla yapip kendimi koltuga atiyorum valla meryem ana otunu aldim insallah suya koyacsgim ama o suya dua okumak gerekiyormus siz hangi dualari okudunuz meryem suresini de okumak gerekiyormus sanirim

taazeannee ben bi dua okumadım yalan söylemeyim atarken Allahım sen kolaylık ver diyerek attım bir de doğumdan sonra çıkarıp kurutmak gerekiyormuş öyle de yaptım doğuracak birine verebilirim 😂 annem ayrı bir suya okudu Meryem suresini sancım varken onu içtim

37+6 dayım karnimda çok yukarda sancım da hiç yok nasıl dogurcam diye kara kara düşünüyorum en zoru da sancı çekip sezeryan dogurmaktan korkuyorum

taazeannee tam açılmam oldu ama yine de dikişim vardı o da iki hafta içerisinde geçti ne acı ne ağrı ne kilo hiç biri kalmadı 67 kiloyla doğuma gittim şu an 57 kiloyum zaten 54le hamile kalmıştım 😂

Merve4545 kötüyü çağırmak yok pozitif pozitif benim doğuma giderken bile yukardaydı karnım karın düşmesi bir belirti değil yani 😂

Bir ebe dogum eğitiminde normal dogum ici
          “kendiliğinden olan şeylerden korkmayin” demişti çok mantıklı geldi. Sonuçta vücudumuz normal doğuma gore ayarlanmis kabız olunca da telaş ediyoruz ama bi şekilde çıkıyor 😄 içeride kalmayacak tabiki ama Allah sağlıkla kavusmayi nasip etsin insallah

Merve4545 benim dusuncelerin aynisinin tipkisi sende de var yani 😅😅 sezaryeni hic istemiyorum Allah biliyor ya kalca kemigimde platin var doktor sezaryen yapalim dedi ben gidip normal dogum icin doktordan izin kagidi aldim bicak yarasini bilen sezaryeni hic istemiyor zaten🥲

Ysmntg yaaa ornek harika ahahahaha kabiz olunca demek 😅😅 aslinda evet sonucta orasi da aciyor yara oluyor ama insana bir rahatlama da geliyor boyle de motive edeyim kendimi🤭

taazeannee normal doğurmak istiyorum ama kendi sancimla ne suni ne sezeryan inşallah rabbim ikimize de nasip eder normal doğum

taazeannee Ben de korkuyordum şuan kızım yanımda yatıyor.🥰 Ben hep kendi kendime de bir başkasıyla konuşurken de kolay bir doğum geçireceğimi söyledim. Söyledikçe inandım ve gerçekten de öyle oldu çok şükür. Buradaki pozitif doğum hikayelerini okumak da iyi geliyor.

nur__a burada benim karsima da hep ayilmali bayilmali dogum hikayeleri cikiyor 😂😂😂 en basindan beri kendimi hep normal yapabilecegime inandirdim sezaryene aklimi kaydirmamaya calistim ben elimden geleni yapayim da kizim nasil gelmek isterse oyle gelsin artik Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin size darisi kizimla benim basima insallah ona kavusmak icin oyle sabirsizlaniyorum ki🥹🥹🤲🏻

taazeannee yaparım korkma bence sezaryan normal doğumdan daha zor normal doğumda anında kendine geliyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun kendi ihtiyacinida bebeğinin ihtiyacinida kendin yapiyorsun bunu 2 normal doğum yapan biri olarak söylüyorum ama çevremde sezaryan olanların ne ağrıları bitti nede bebekelrinin doğru belli kucaklarına aldılar eşinin yada bı başkasının kucağına vermesini beklediler emzirmek için altını almak için yikarkan bile tek başlarına yikayamadilar dikiş yerlerindeki agridan dolayı rabbim kolayligino verir kendini korkutma boşuna

taazeannee aynen genellikle öyle oluyo inşaallah tam zamanında dogurursunuz ne geç ne erken tam zamanında olur benim gibi