minik_kurabiyeee Aynurkrm hm anladım ben ekmek falan yediğim zaman 2. Saatim de yüksek çıkıyor kana yavaş karıştığı için oda sanırım bugün benimde canım çok döner çekti ama cesaret edip almadım 😕
minik_kurabiyeee Aynurkrm toklukları bende kaçamak yapamayıp aşırıya kaçmadığım zaman dengeliyorum ama ekmek falan çok yükseltiyor benimkini
2lokummannesiii minik_kurabiyeee inşallah gönlünce olur canım. Normalle sezaryenin ne farkı var garip.
2lokummannesiii Aynurkrm çerezde yükseltiyor yağlı olduğu için mesela fındık 10 tane yiyebilirsiniz fazlası olmaz yanında sütle dengelemelisiniz. Badem 5 adet yemelisin. Sayıyla onlar da. 2 avuç çok fazla. Avcunun içi kadar kabak çekirdeği de olur.
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben çavdar ekmeği tüketitorum sabah 1 dilim akşam da ya yarım dilim yada 1 dilim
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben çavdar ekmeği tüketitorum sabah 1 dilim akşam da ya yarım dilim yada 1 dilim
2lokummannesiii minik_kurabiyeee evet canım. Bana ilk gebeliğimde diyetisyenim öyle demişti. Aklıma kazındı yani. Halam da şeker hastası o da çok dikkat eder mesela o da söylüyor zaten.
Deletedmom_112 Guzelligim 8.haftadan beri ilaç alıyorum ama benim 9 un izerine çıkmıyor ya damardan başlayacaz 10 güne gidicem ilaçta sabah akşam içiyorum napsam yükselir acaba ?
Guzelligim Deletedmom_112 hangi ilacı kullaniyorsun c vitamiyle desteklemenin lazım ben çok fazla biber tüketiyorum
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii allah allah valla bu ara canım tuhaf şeyler istiyor çok iyi frenliyorum kendimi hepte böyle olur inşallah 😅
Premsesko 2lokummannesiii minik_kurabiyeee Birkaç gündür uyumadan 2 saat filan önce bu saatlerde omlet yiyorum 🥹😣
Deletedmom_112 Premsesko canım senin şekerin genel olarak çok düşüktü zaten doğru hatırlıyorsam omlette şekeri çok yükseltmez bence bişey olmaz
minik_kurabiyeee Premsesko bende bu saatlerde çok acıkıyorum genelde durdurmaya çalışıyorum ama yediğim de de 1 tane grissini ve peynir yiyorum 🥲
Premsesko Deletedmom_112 Şükür diyetle düzende tutuyorum sabah açlığım en fazla 83 filan geliyor. Tokluklarımı da 120 altı tutuyorum sorun olmaz demi böyle. Arada atıştırıyorum sürekli ama hep ölçüyorum 120 altı tutuyorum.
Premsesko minik_kurabiyeee benim şekeri en ufak bir grisini filan yükseltiyor 120 altı tut dedi doktor.