Premsesko Guzelligim Deletedmom_112 minik_kurabiyeee Şuan mesela omlet yemeden 88 di yedim 1. Saat 85 geldi daha yemem birşey. Bu tarz proteinler benim şekerimi hiç etkilemiyor açım gibi düşüyor ama en ufak karbonhidrat şeker olmuyor.
Guzelligim Deletedmom_112 10 du en son ama ferittinim bayağı dusmustu demir depom hemoglobin 12 gelmek üzere kan ilacı kullaniyorm sabahları bi de artık demir alacağım şeylerle sut ve süt ürünleri kullanmiyorm
Deletedmom_112 Guzelligim 8.haftadan beri ilaç alıyorum ama benim 9 un izerine çıkmıyor ya damardan başlayacaz 10 güne gidicem ilaçta sabah akşam içiyorum napsam yükselir acaba ?
Aynurkrm Deletedmom_112 ekmeği ve karbonhidratı kestim bugün canım çok ama çok fazla döner çekti dayanamadım dışardayken yedim tokluğum tam sınır çıktı 139 ama açlığı da düşültmem gerek nasıl yaparım bilemiyorum
minik_kurabiyeee Aynurkrm hm anladım ben ekmek falan yediğim zaman 2. Saatim de yüksek çıkıyor kana yavaş karıştığı için oda sanırım bugün benimde canım çok döner çekti ama cesaret edip almadım 😕