Nurci Saglikla kucagiza alin insallah oglunuzu🙏🏻 Umit hic kesilmez biliyorum, tesekkur ederim cevabiniz icin
Eceunverkanra öncelikle geçmiş olsun canım. Evet insan maalesef üzülüyor böyle bir durum yaşadığı için tekrar hamile kalınca da yine aynısı olur mu acaba diye düşünmeden de edemiyor ama kötü düşünmek kendimize zarar. O yüzden hiç olumsuz düşünme. Bana doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti. Ben 5 ay geçtikten sonra tekrar istedim Allah’a şükür toplam 6-7 ay sonra yani oldu hamile kaldım. Şu an 23+5im. İnşallah sağsalim kucağımıza almayı görürüz 🙏 umarım sen de öyle 🙏
    GamzeAltndas tesekkur ederim cevabiniz icin. İlk hamilelikte arastirmiyorlarmis oyle dedi doktorun. Bebegimi zaten patolojiye goturduler:( ama doktor genetik problemleri patolojide belirlemek zor ama onun disinda baska bir sey varsa cikar dedi. Allahim bi daha yasatmasin, umarim sabrini ve dogru zamanda hayirlisini versin🙏🏻
    Eceunverkanra benimde böyle olmuştu ilk cocukta 7 ay kendim ara verdim sonra istedigimizde ilk ilişkide hamile kaldim simdi 39 haftaluk hamileyim sende üzülme dicem ama insanin elinde degil benim hala aklima geldikce üzülüyorum insallah Allah sanada hayirli bi cocuk nasip eder
      3 hafta önce miniğimin kalbi atmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum. Kalbini hiç duyamadım. İlk gebeliğimdi. Patoloji sonucu parsiyel mol gebelik çıktı. 2000de 1 görülen bir olay beni bulmuştu. 1 yıl bebek yapmam yasak. Ve bir daha mol gebe olma ihtimalim var. Ben çocuk sahibi olamayanları düşünerel, kanlı canlı evladını toprağa verenleri düşünerek, ölü bebeği doğuranları düşünerek kendimi telkin ediyorum hatta etrafımdakileri bile ben telkin ediyorum. Sen de öyle yap canım. Kaderimizde bu da varmış, şunu biliyoruz ki Allah a bin şükür hamile kalabiliyoruz. Gönlünü ferah tut. Bırak rahmin kendini toparlasın sen psikolojini toparla hazır hissettiğin zaman yine olur Allah ın izniyle 🙏🏻
        BBusraa Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏🏻 Sizlerin mesajlari bana moral oluyor tesekkur ederim
          Pnrbtr sende icini ferah tut olur mu? Rabbim hayirlisiysa elbet verecek, kader iste nerde ne zaman ne yasayacagimizi biz bilemiyoruz,sinav dunyasi. Allahim en yakin zamanda sanada sapasaglam bir bebek nasip eder insallah 🙏🏻 Cok icimden gecirdim,Allahim kabul etsin insallah ❤️
            Eceunverkanra rica ederim ne demek, ne güzel 2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider inanın☺️ Ben 3 ay sonra yeniden hamile kaldım çok zor zamanlar geçirdik ama çok şükür öyle böyle 24. Haftadayız, allah tez vakitte sizede sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah🙏🏻
            Eceunverkanra geçmiş olsun canım önce Herseyin hayırlısı demekten Allah’a sığınmaktan vazgecme🤲 Bende geçen sene tam da bu aralar bebis haberini almıştım ama ayin sonuna doğru isler planladigimiz gibi olmadı ne yazık ki araligin sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik denildi. Tarifi imkansız herkes farklı yaşıyor böyle durumları ama isyan etme ağla içini dök ama unutma ki psikolojini ben kadar hızlı düzeltirsen vücudunda o kadar hızlı toparlanıyor doktor 3 ay der 5 ay der ama sen kendi psikolojik olarak düzelemezsen hiçbir önemi kalmıyor benim en büyük destekçim eşim oldu Allah razı olsun ondan ilk günler banyoda mi aglamadim o yokken gündüzleri mi ağlamadım ve bunları farkettiği andan itibaren kendinin üzüntüsünü bir kenara bırakarak bana yardımcı oldu sende eşine sarıl ondan yardım al birbirinize destek olun. Doktorumuz 3 ay düzenli adet olman lazım demişti öyle de oldu ama geçmek bilmedi tabi ki o 3 ay. Ve sonrasında tekrar hamile olduğumu ögrendim ve şimdi de hamileliğimin sonlarına yaklaştım. Umarım bir an önce toparlanır tekrar müjdeli haberi alırsın 🤲
              Necla06 sagolun,benim esimde oyle gozumun icine bakiyor sagolsun en buyuk destekcim. Sukretcegim cok sey var, demekki uygun zaman degilmis Rabbim boyle istemis diyorum. Biliyorum zamani geldiginde o duyguyu yasayacagim 🙏🏻
              Eceunverkanra geçmiş olsun canım geçen sene Kasım ayında aynı şey benimde başıma geldi 12 haftalık olmam gerekirken 8 haftalık durmuştu bebeğimin kalbi ve kürtaj oldum sonrasında bekledim en sağlıklı olanı altı ay beklemek ve eğer bebeğim yaşasaydı Mayıs ayında doğacaktı ve ben Mayıs ayında hamile kaldım allahım birini aldı diğerini aynı zamanda verdi sana tavsiyem en sağlıklısı altı ay beklemek rahim anca kendini onarıyormuş doktorlarda alyı aydan önce önermiyo zaten
                Bebegim gelismedigi icin kurtaj olmustum doktor uc ila.alti ay beklememin yeterli olacagini soyledi folic asit kullandim rahmim cabk toparlansin diye uc aydan sonra hamile kaldim
                  Eceunverkanra kürtaj dan 4 ay sonra yenıden hamıle kaldım kürtaj olunca bidaha hamıle kalınmaz dıye bır sey yok tabı kı ıcını ferah tut stres yapma kürtaj degıl de stres engel olabılr dua et 🤲🏻