Merhaba kızlar, bebeğim gelişimini durdurduğu için dün kürtaj olmak zorumda kaldım:( tarifsiz bir keder içindeyim. Çok umutsuzum,çok üzgünüm... Allah kimseye göstermesin. Başına böyle bir şey gelenlerden yardim istiyorum. Biraz da olsa icimi rahatlatmaya ve tutunacak bir dal bulmaya ihtiyacim var. Kurtajdan sonra ne kadar surede hamile kaldınız? Psikolijinizi ne kadar surede düzeltebildiniz? Tekrar hamile kalmak icin herhangi bir sey uyguladiniz mi? Bu arada pcoluyum ve adetim duzensiz oldugu icin cok cok cok korkuyorum. Allah saglikla bebeklerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin. Simdiden hepinize tesekkur ederim.
    Merhabalar Haziran’da dış gebelikten dolayı kürtaj oldum doktor 6 ay korunma süreci verdi pco hastasıyım normalde 40 günde falan adet olurdum kürtaj sonrası neredeyse 50 55 günü buldu neyse biz 4 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı o ay hemen hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim hiçbi şey olmaz korkmayın nasibinizde varsa olacaktır hastalıkmış oymuş buymuş hikaye
      Merhaba geçmiş olsun bende tam 1 sene önce düşük yaptım kürtaj oldum doktor üzülme kürtajdan sonra hemen hamile kalırsın yalnız 3 ay korun dedi kürtaj beni olumsuz etkilediği için ben korunmayı 3 ay önce bıraktım şimdi 2 aylık hamileyim
        Eceunverkanra ben bundan 2 ay önce bebeğimin gelişmediğinden dolayı kalbi durmuş canım kürtaj oldum üzülme Rabbimin gücüne gitmesin demesi çok kolay biliyorum ama alışmak zorundasın cennette senin bir şefaatçin oldu bana genetik test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı benn bir aydan sonra korunmayı bıraktım ama hamile kalmadım inşallah bu ayda deneyeceğim Rabbim ne zaman nasip ederse verirde alır da sen Allaha sığın diğer gebeliğin sağlıklı geçsin kendini üzme ki rahat toparlan kendini salma
          Bende 2016 da kalp gelişmediği için kürtaj olmuştum. Çok üzülmüştüm elbette ama her şerde bir hayır vardır diye düşündüm. Rabbim onu bana uygun görmedi diye telkinde bulundum üzmedim kendimi. Hatta tam aksine ben etrafımdakilere Annem kayınvalideme moral motivasyon veriyordum.
          HER NASİP VAKTİNE ESİRDİR.
          Altıbuçuk senelik evliyim Buarada şimdi 17 haftalık hamileyim.
          Nasibimizde şimdi çocuk sahibi olmak varmış.
          Herşeyi kafaya takmamak lazım.
          Önce sen önemlisin. Herşey olur. 🌸🌼
            Cegdem Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, tesekkur ederim 🙏🏻
            Ema cevabiniz icin cok tesekkur ederim, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏🏻
            Lovefrom hersey Allahtandir alanda o verende o bilmez miyim, sikayet etmiyorum asla ama elimde degil uzuluyorum. Dogru zamanda, sagliklisini nasip etsin tek duam bu🙏🏻 Tesekkur ederim cevapladiginiz icin
            Eceunverkanra canım 3 ay önce bende malesef kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu şimdi. Elde değil insan üzülüyo ama imtihan dünyasındayız ben kendimi ya daha kötüsü olsaydı diye düşünerek toparladım birde elhamdülillah rabbim nasip ediyo buda büyük bir nimet 💕
              Nerm7n bende herseyde bir hayir vardir diyenlerdenim. Benim icin en iyisi buymus, kaderden oteye gecilmiyor biliyorum. Yapisal olarakta cok duygusalim,ve hayatta en cok istedigim seydi o yuzden suanda kendimi bu kadar kotu hissediyorum ama yinede cok sukur diyorum. Allahim dogru zamanda nasip eder insallah tekrar. Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏻
              Bbsra bende oyle yapmaya calisiyorum, her zaman herseyin en kotusu vardir. Hayatta oldugumuz surecede umit vardir biliyorum🙏🏻 Rabbim bir daha yasatmasin insallah, tesekkur ederim cevap verdiginiz icin
              Canım hiç üzülme benim bir oğlum var hiç bir sıkıntım olmadı dört sene sonra düşündük ve hamile kaldım 11hgtalik kanamalı bir sekilde evde duusk yaptım sonra kürtaja alindim arkasından u ay sonra hamile kaldım 13haftalik kalbi durdu kürtaj oldum aradan üç dört ay geçti yine hamile kaldım ama bu seferde kimyasal gebelik oldu çok şükür ki kürtaj olmadım sonra dört ay sonra tekrar düşündük cok şükür Rabbime 26hafyakik olduk rabbim nasip ederse bir kızım olacak inşallah bu arada iki düşükten sonra pıhtilasma çıktı bende şuan iğne ve aspirin kullanıyorum bol bol dua et rabbimin verdiğinde bir hayır vermediğinde bin hayır vardır veren de alanda Allah nasibinde varsa birşeyler elbet seni bulacaktır hiç bir zaman isyan etme bol tevekkül ile dua et elbet rabbim istedigini bir gün sana verecektir geçmiş olsun inşallah ❤️
                Eceunverkanra hiç üzülmeyin desemde biliyorum elde değil bende geçtiğimiz şubat ayında 11 haftalıkken kalbi durmuş ve kürtaj olmuştum çok ağlamıştım 3. Bebeğimdi ama ne farkeder bağlanıyor insan doktorum 12 haftadan önce düşüklerde anomali olursa vücut gebeliği durdurur demişti hayırlısı olsun dedim Allah verip Allah alıyor 3 ay korunman gerekiyor dedi ben 5 ay korundum ve hemen hamile kaldım şimdi 17 haftalık hamişim Allah tüm isteyen lere nasip etsin inşallah onunda bir vakti var tevekkül edin 🙏🏻
                  Canım bende haziran ayında kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk baş sıcağı sıcağına anlamadım. Ama sonra çok kapattım kendimi. Evden bile çıkmadım. Yaşım olduğu için doktor hemen denemeye başlayabilirsiniz dedi. Kasım ayında hamile kaldım. Hatta şimdi hastaneden dönüyorum. O pıt pıt atan kalbi gördüm. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder. Ama doktor kendimi çok sıktığımı çok stres yaptığımı söyledi. Kendini akışına bırak olacağı varsa zaten olur dedi. Olmayacaksa da istediğin kadat kendini sık durmaz dedi. Bende artık kendimi akışına bırakmaya karar verdim. Allah sana da tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
                    Destina21 tesekkur ederim cevabiniz icin. Benimde doktorum 2ay korun yeterli dedi. Hayirlisi olsun inşallah 🙏🏻
                    tugce4161 sizde neler yasamissiniz,Allahim bi sekilde sabrini veriyor. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin,eksik olmayin tesekkur ederim cevabiniz icin.
                    Cnnakbb cevabiniz icin cok tesekkur ederim, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🌸 Umarim en yakin zamanda ve saglikli bir sekilde bende yasayabilirim, Allah razi olsun 🙏🏻