TubaAdgzelzaslan ben artik pek genc degilim, bide pco var uzun uzadiya beklemek pek istemiyorum o yuzden. 2 ay korunup sonrasinda akisina birakmayi dusunuyorum, gerisi Rabbime kalmis artik hayirlisi ne zamansa o zaman nasip eder umarim🙏🏻
hohomoromu cok dogru soyluyorsunuz, stres en buyuk dusman. Terapiye baslayacagim umarim yarari olur. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip eder insallah. Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin🙏🏻
    Kubrakocerr pco icin ben internette instagramda bir adres buldum epey pcolunum adeti duzene girmis ve hemen hemen cogu hamile kalabilmis. Ben siparis edip denicem, eger istersen adresi verebilirim? Tamamen bitkisel seyler. Ben epey arastirdim.
      Eceunverkanra merhaba canım öncelikle üzülme bende ikizlerime kürtaj oldum kalpleri durdu 12 haftayken. Ve 1 ay sonra hamile kaldım adet olmadan şu an 14 haftadayız♥️ kürtajdan asla korkma düşük daha kötü rahimi inceltiyo. 20 gün ilişkiye girme mikrop kapma sonra kalırsın canım😘
        Merve1006 Nasil moral oluyorsunuz anlatamam,tesekkur ederim 🙏🏻 Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, doktorum bana 2 ay korun ondan sora denemeye basla dedi onu dinleyecegim cunku ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Doktorun sana korun dedi mi peki?
          Eceunverkanra bana bi kez adet gör dedi ben kalmaz diye beklemedim😬 şükür sıkıntı Yok . Herşeyin hayırlısını dile sağlıklı bebek olsalardı kürtaj olmazdık iyi tarafından bakalım en kısa zamanda verir rabbim inşallah 😘😘🙏
            Eceunverkanra ben 10. Haftalık kürtaj oldum 3 ay yasakladı doktorum sonra ben Bebek düşünmedim o sene içinde tekrar hamile olduğumu öğrendim ve malesef onu da kaybettim ama o 10 haftalıktan da küçüktü sonra baya uzun depresyon yaşadım ve 3 sene düşünmedim şuanda da tekrar çocuk istedim ve 5 aylık hamileyim rabbim verecekse her türlü veriyor bana çoğu doktor olmaz bile sesi ama oluyor nasip sende canını sıkma hiç beklemediğin bir anda olur ama en az 3 ay dinlendir rahimini bu şart
              Eceunverkanra canım bende 3.5 aylıkken ilk bebeğime düşük yaptım gece bi anda başladı kanamam saat 12 de sabah 5 e kadar sancı çektim parça parça et düştü benden büyük ihtimalle oda bebegimdi 5 de kürtaja alındım her şeyi canlı canlı yaşadım acısını çektim ömrümde asla unutmayacağım bi acı imtihandi ama Allah razı olsun eşim benim en büyük destekcim daha sonra da ailelerimiz neyse 3 ay korundum doktora gittim bebek istedimi söyledim durumu anlattım gebe kalmamı engelliycek bi durum var mı dedim muayene etti ve hersey temiz çıktı folik asit başlattı bana ve 4.cu kutuyu kullandım ve hamile kaldım hamd olsun Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah
                Eceunverkanra hakkında hayırlısı olsun ama kafandan at sıkıntı yapma hiç herşeyde bi hayır vardır vakti vardır belki de Rabbim aratmadan versin inşallah senin için dua edeceğim 🤲🏻
                  Aynı durumu bende yaşadım doktor 2 ay korunun daha sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 2 ay bekledikten sonra tekrar deneyerek 4 ay sonra hamile kaldim tabi bu aşamada soğan kürü ve folic asit içmeye başladim hergün onlarinda etkisi olduğunu düsünuyorum şuan 8 aylik hamileyim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲umudunu yitirme moral çok önemli kafana çok fazla takmamaya çaliş gerisi gelir zaten 👍
                    Eceunverkanra ben de 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu ocak ayında. Benim de adetim düzensizdi kürtajdan sonra düzenli adet için progestan fitil kullandım3 ay ve 4. Ay hamile olduğumu öğrendim. Şu an 30+6 haftalığız. Çok zor günlerdi rabbim kimseye yaşatmasın ama geldi geçti çok şükür. Şimdi kızımı sağlıkla kucağıma almak için gün sayıyorum.
                      Dlrm tesekkur ederim cevabiniz icin 🙏🏻 Herseyi dogru bir zamani var elbet,kaderde ne yaziyorsa o. Rabbim boyle uygun gordu,bizede kabullenmekten oteye yol yok. Yinede cok sukur. Umarim dogru zamanda sagliklisini nasip eder 🙏🏻 İlk hamileliginiz kac yasindaydi acaba?
                      • Dlrm bunu yanıtladı.
                        Melikezturk sagolsunlar esim,onun ailesi ve benim ailemde destek oluyorlar,cok sukur. Em hafif hasarla atlatabilmek icin psikolojik destek almaya baslayacagim zaten, cocuklugum travmalarla dolu psikolojik olarak zayif bir bunyeye sahibim o yuzden. Kendimi bildim bileli hep duam Allahim beni anne olmadan yanina alma oldu bu bilinc cok onceden de vardi,icimde oyle bir istek. Ama nasipten oteye yol yok, sabredip dogru zamani bekleyecegim. Zaten bundan sonra saglikli beslenip akisina birakacagim. Rabbim sizede baska acilar yasatmasin, sag salim kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏻 Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. İlk hamileliginiz kac yasinizdaydi acaba?
                          arzueknbcr Allah razı olsun 🙏🏻 Umarim dogru zamanda sagliklisini nasip eder rabbim, sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🏻 Tesekkur ederim cevabiniz icin.
                          Mls cevabiniz icin cok tesekkur ederim 🙏🏻 Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻
                          • Mls bunu beğendi.