Tugceibo cevabiniz icin tesekkur ederim, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏🏻 Rabbim cok buyuk,inaniyorum dogru zamanda olacak.
Kürtaj sonrası tekrar hamile kalmak ?
Eceunverkanra merhaba allah öncelikle sabır versin🙏🏻 Bende kendimi çok harap ettim ama doktorlar hep şunu söyledi; doğsaydı da sağlıklı bi bebek olmıycaktı. Belki kolu olmıycaktı belki bacağı belki beyninde belki başka yerinde bi problem olcaktı. Sonra düşündüm dedim ki kendi kendime allah böyle nasip etmiş demek ki.. çünkü bi çocuk sahibi olmak çok ağır bir sorumluluk sakat bi çocuk sahibi olmak çok daha ayrı bi sorumluluk. Ya bana bişey olursa o zaman ne yapar evladım diye hergün ağlamak bu kayıptan daha acı olurdu diye düşündüm hep kendimi o şekilde teskin ettim.. doktor bana 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.sizin bebeğiniz kaç haftalıktı bilmiyorum ama benimki çok küçüktü ve rahimimin kendini toparlaması için 3 ayın yeterli olduğunu söylemişti. Doktorunuzla görüşün mutlaka çünkü her kürtajda aynı süre verilmiyor. Rabbim inşallah size de en yakın zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder🙏🏻
Eceunverkanra pko için instagram da polikistikoverle yaşam die bi sayfa var duygu hanım cok yardımcı oldu böyle pko olanlara kendiside pko ama hamile kaldı
semazkcblc teşekkur ederim, ne kadar dogru bir bakis acisi, ben hic bu sekilde dusunmemistim boyle dusunmeye calisicam cok tesekkur ederim. Bebegim 9 haftalikti ama gelisimi 6.haftasinda durdu malesef... Doktorum 2 ay korunman yeterli dedi,bende onu dinleyecegim sonrasini Allahima birakicam, cevabiniz icin cok tesekkur ederim🙏🏻
Kartal1903 tesekkur ederim takibe alicam simdi bende.
Eceunverkanra Amin hepimizin inşallah 🙏🏻 34 yaşındayım. 2 sene çocuğumuz olmadı korunmadığımız halde . Doktora çocuğumuz olmuyo diye gittiğimde hamile kaldım kendi kendime. Ama kısmet olmadı kucağımıza almak. İnşallah bu sefer nasip olur 🙏🏻
mockingbird Bu sefer olacaktir insallah🙏🏻Saglikla ve sevgiyle... Cok tesekkur ederim ❤️
Eceunverkanra geçen yıl 17 haftalık bebeğimin kalbi durdu normal doğum yaptirdilar ve kürtaj oldum 2 ay korun dedi doktorum 2ay dolunca korunmadik 4ay sonra hamile kaldım yani operasyondan 6 ay sonra kalmış oldum şuan 35.haftadayim en önemlisi ruh halin cnm rabbim vaktini saatini biliyor veren de o alanda hakkinda hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin üzul ağla ama ümidin hiç bitmesin 😔
Eceunverkanra 6 haftalık hamileyken kalp sesi duyulmadı canım kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzüldüm çok ağladım 2-3 ay bebek görmek istemedim sanki herkesin söylediği bana batıyordu doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti şimdi 9 aylık hamileyim oğlumu bekliyorum çok zor bir durum ama herşeyin hayırlısı deyip kabullenmek en doğrusu
Eceunverkanra canim benim hic canini sıkıp kendine dert etme yiyecek ekmegi yokmus o yavrunun o sana sefaatci olacak. Üzülme. Ben evlendim 1 ay sonra 1 bucuk ay sonra flaan hamile kaldim kalp atisi olmadigi icin kurtaja aldilar ve 7 ay sonra tekrar gebe kaldim 2 ay korundum sonra korunmayi birakmistim. Allah sana hayirli saglikli evlat evlatlar nasip etsin. Inan bana piskoloji cok onemli. 🤲
Merhaba canım benim Allah öncelikle sabır versin ben iki tane kaybettim çok kötü bir durum şu an acını tahmin edebiliyorum ben ilk kürtajı olduğumda üç ay sonra hamile kalmıştım vücudun kendini toparlaması için hiç üzülme onu veren de Allah alanda Allah Rabbim yerini inşallah çok çabuk doldur geç verir güzelini verir sakın kendini yıpratma Ben de o yoldan geçtim psikolojik olarak biraz toparlaman sürüyor Rabbim hayırlısını versin sağlılısını versin inşallah bundan sonra sana 🙏🏻 Neden gelişimi durduğu bellimi canım
Btugl Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin 🙏🏻 Tesekkur ederim cevabiniz icin.
Nurci Saglikla kucagiza alin insallah oglunuzu🙏🏻 Umit hic kesilmez biliyorum, tesekkur ederim cevabiniz icin
Bgusta aminnn insallah🙏🏻 Tesekkur ederim cevabiniz icin, Allahim bana dogru zamanda nasip eder insallah tekrardan
Eceunverkanra öncelikle geçmiş olsun canım. Evet insan maalesef üzülüyor böyle bir durum yaşadığı için tekrar hamile kalınca da yine aynısı olur mu acaba diye düşünmeden de edemiyor ama kötü düşünmek kendimize zarar. O yüzden hiç olumsuz düşünme. Bana doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti. Ben 5 ay geçtikten sonra tekrar istedim Allah’a şükür toplam 6-7 ay sonra yani oldu hamile kaldım. Şu an 23+5im. İnşallah sağsalim kucağımıza almayı görürüz 🙏 umarım sen de öyle 🙏
GamzeAltndas tesekkur ederim cevabiniz icin. İlk hamilelikte arastirmiyorlarmis oyle dedi doktorun. Bebegimi zaten patolojiye goturduler:( ama doktor genetik problemleri patolojide belirlemek zor ama onun disinda baska bir sey varsa cikar dedi. Allahim bi daha yasatmasin, umarim sabrini ve dogru zamanda hayirlisini versin🙏🏻
Eceunverkanra benimde böyle olmuştu ilk cocukta 7 ay kendim ara verdim sonra istedigimizde ilk ilişkide hamile kaldim simdi 39 haftaluk hamileyim sende üzülme dicem ama insanin elinde degil benim hala aklima geldikce üzülüyorum insallah Allah sanada hayirli bi cocuk nasip eder
3 hafta önce miniğimin kalbi atmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum. Kalbini hiç duyamadım. İlk gebeliğimdi. Patoloji sonucu parsiyel mol gebelik çıktı. 2000de 1 görülen bir olay beni bulmuştu. 1 yıl bebek yapmam yasak. Ve bir daha mol gebe olma ihtimalim var. Ben çocuk sahibi olamayanları düşünerel, kanlı canlı evladını toprağa verenleri düşünerek, ölü bebeği doğuranları düşünerek kendimi telkin ediyorum hatta etrafımdakileri bile ben telkin ediyorum. Sen de öyle yap canım. Kaderimizde bu da varmış, şunu biliyoruz ki Allah a bin şükür hamile kalabiliyoruz. Gönlünü ferah tut. Bırak rahmin kendini toparlasın sen psikolojini toparla hazır hissettiğin zaman yine olur Allah ın izniyle 🙏🏻
BBusraa Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏🏻 Sizlerin mesajlari bana moral oluyor tesekkur ederim
Eceunverkanra amin canım 🙏 ne demek her zaman gerçekler bunlar ☺️