Mls cevabiniz icin cok tesekkur ederim 🙏🏻 Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻
  • Mls bunu beğendi.
pardus06 Aminn umarim kimseye yasatmaz. En zor imtihanlardan biriymis gercekten basina gelmeyen bilemiyor. Rabbim kizinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🙏🏻 Tesekkur ederim cevabiniz icin,eksik olmayin.
Tam 9haftada bebegimingelişimi durmuş biraz geç ögrendim neyse aldırdım bebeği iki adetim geçti ama adet düzenli olmalı kesinlikli şimdi çok. Şükür 12haftalık gebeyim herkese nasip olsun
    Veyselimiz Allahim bir daha yasatmasin insallah 🙏🏻 Saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin 🌸 benim adetlerim duzensiz malesef,o yuzden bitkisel yollarla duzenledikten sonra denemeyi dusunuyorum. Tesekkur ederim cevabiniz icin 🌸
    Eceunverkanra geçmiş olsun canım bende 4 Ekim’de kürtaj oldum çalıştığım için 10 gün raporlu idim evde kaldığım sürece çok ağlıyordum sabah akşam öğle... çok zor bi acı tarifi olmayan işe başlayınca biraz hafifledi 65 gün oldu kürtaj sonrası 60. Gün adet oldum bende bu ay hamile olur muyum diye merak ediyorum üzüntü geçmiyor ama alıştığından bu kadar derinden olmuyor en son dün canım çok yandı ve ağladım inşallah kısa zamanda hamile kalırız sağlıklı şekilde
    Eceunverkanra canım moralini bozmak istemem ama ben de denememizin 8.ayında hamile kalıp 7.haftada düşük yaptım. Sonrasında yine 8 ay sonra hamile kaldım. Ben vücudun kendine ait bir sistemi olduğunu düşünüyorum. Uzun sürede hamile kalıp düşük yapınca moralim çok bozuldu ama sonrasında insanın elinden hiç bir şey gelmiyor. Bu yüzden bol dua ve kafaya takmamayı öneriyorum. Ben ne olursa olsun be yeter dediğimde hamile kaldım. Allah yardımcın olsun.
    Eceunverkanra canım benimde öyle oldu ama 2 ay sonra geri hamile kaldım rahmim toparlamıstı ama folik asiti bırakma içmeye devam et namaz kıl allahtan iste kuzum ben öyle yaptım cok şukur şimdi 32 haftalık olduk
    Lovefrom canım kan pıhtılaşması önemli ... bazılarına hamile kalmadan başlıyorlar pıhtılaşma ilacını ... bi araştır derim 👍
    Kubrakocerr mucize.dogada instagram adresinin adi. Ben siparisi verdim bakalim insallah sifa olur 🙏🏻
    • Neri bunu yanıtladı.
    • Neri bunu beğendi.
      Kızlar hepinize tek tek yazmaya çalıştım ama sonlara dogru mecalim kalmadı o yüzden kusuruma bakmayın hepinize sonsuz tesekkur ederim. Hepiniz bana ışık ve moral oldunuz❤️ Sizlerden bir dua bile aldiysam ne mutlu bana. Allahim hicbirinizin ayagini taşa değdirmesin, hepiniz bebeklerinizi saglikla kucaginiza alın inşallah 🙏🏻 Tüm isteyenlerede Rabbim nasip etsin. Sağolun.
      Eceunverkanra canım çok geçmiş olsun 🙏🏼 Allah aratmasın en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bana doktorum rahim toparlasın diye 2 ay korunmamı söylemişti, 3. Ay da tekrar hamile kaldım. Allah’ım sana ve isteyen herkese de nasip eder inşallah 🙏🏼 Psikoloji konusuna gelince ise ben hala düzeltemedim, düzeltebilen arkadaşlardan ben de dinlemek isterim
      bir yıl sonra

Neri aldiklarimi uzun sure kullandim sonra kullanmayi biraktiktan 2 ya da 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama kurtajin ustunden yaklasik 1 seneyi geckin bir sure sonra. Aldiklarim hamilelik icin iyi geldi mi bilmiyorum ama adetimi duzene sokmustu gercekten bir sekilde ise yariyor

Eceunverkanra canım bende Ocak ayında kürtaj oldum kalbi durdu 9 haftalıktı doktorum iki adet geçsin başlayabilirsin demişti ama virüsten dolayı biraz ertelemek zorunda kaldım ama seni o kadar çok iyi anlıyorum ki benim hamileliğim çok rahattı doktorun yanına kontrole gittiğimde hevesle bebeğimi görmeyi beklerken doktorum ter döke döke söyledi kalbi durduğunu yıkılmıştım gerçekten kendime gelemedim ama her şeyde bir hayır vardır dedim ve birde başıma geldikten sonra bu durumu yaşayan onca insanın olduğunu bilmek bir nebze su serpti bakalım hayırkısı artık ne kadar süre sonra hamile kaldınız