Mehtapyavuzzz ödem onlar .ne kdr takarsan tak olacağı var.canini skma.alabildigimz en gzl kilolar bunlar doğumdan sonra diyet sağlıklı beslenmeyle veririz Allah'ın İzniyle.
Kan ilacı kilo yapar mı
Mehtapyavuzzz bende 18+1 im ve 64 le hamile kaldım 70 olmuşum vende kullanıyorum kan ilacı
Mehtapyavuzzz bende kan ilaci kullaniyorum baya istah aciyo baya ben kullandimda ben kilo almadim ama 13+4 hamileyim 57 kiloyum
Zeynepimmm inşallah canım ya😭 bugün kullanmadım pekmez içtim 1 kaşık
Irmakdkm ay şuan ortak sorunu yaşayan birini duymak bile huzur verici😂🙈 yorumlarda hep doğum yaklaşmış 5 9 kilo aldım diyorlar😂😂🤷🏻♀️ O bebek kaç kilo doğar ki
Bskrt ayyy 😨
Gulsumemine 38 haftada 5 kilomu😯 e nasıl oluyor bebek gelişiyor mu öyle
Alakasi yok ilk hamileligimde 20 kilo aldim suan 35+4 teyim 10 kilo aldim en fazla 2 kilo daha alirim gibi kan ilacinida kullaniorum dogumda da kan kaybedecegimiz icin ebe hemsire dogumdan sonrada devam etceksin dedi ki kan degerim 11 lerde pekmezler yerini tutsa ilac yerine pekmez tuketin derlerdi niye versinler degilmi
20+5 deyim bebişimin kilosu boyu gayet iyi ben de kilo almadım. Bi arkadaşım da sadece bebeğine almıştı kilo yani aldığı 7-8 kilo bebeği eşi suyundan ibaretti bebişi de 3 kiloyu geçik doğmuştu. Her bebek 4 kilo doğmaz zaten :) bebeğin sağlığı iyi olsun gerisi mühim değil. Yalnız ben kan omega 3 hapları kullanıyorum kilo alımım olmadı bünyesel olabilir. Bırakmayın derim ben bıraktım içemediğim için kaşım kirpiğim bi günde acayip dökülmeye başladı. Hemen tekrar başladım o yüzden. Dr a söyleyin değiştirsin ilacı ama bırakmahın
031965 şuan kafam öyle karıştı ki 😬teşekkür ederim çok sağolun😍
Birkizimolsun bir kaç gün böyle deneyeceğim yoksa bu gidişle hem doğuma hemde bel fıtıklaeı için ameliyata gireceğim😂
Mehtapyavuzzz bilmiyorum 😂
Mehtapyavuzzz kan ilacı kilo yapmıyor beslenme düzenin çok etkili
Mehtapyavuzzz ben yatmadan hemen önce içiyorum. Midemi bulandırmadığı için öyle yapıyordum ama takip ettiğim bir diyetisyen yatmadan önce içerseniz kilo yapmaz demişti. Bu arada 30 haftalık 6 kilo aldım toplamda
Mehtapyavuzzz kılo alım sebebınız kesınlıkle kan ılacı degıldır cunkı ıcıp hıc kılo almayan hamıleler var kan ılacı bebegınız ıcın cok onemlıdır dr sormadan asla bırakılmamalıdır
Mehtapyavuzzz merhaba kan ilacı hangi hapı kullanıyorsun acAba? Ben 13 haftalık hamıleyım sadece 1 kilo aldım hap olarak imom omega ve maltoferfol kullanıyorum acaba bende alırmıyım çünkü 75 kiloyum gercı boyum da 171 😀😀😀😀
Mehtapyavuzzz ben 5. Haftadan beri kan ilacı kullanıyorum şuan 20+0 1 kilo aldım sadece
Mehtapyavuzzz hamileliğimin öncesinde 5 ay, hamileliğim boyunca da kullandım ben kesinlikle kilo yapmadığından eminim ama farklı bir takviye kullanıyorsan onu sorgulatabilirsin mesela ben i Mom omega kullanmaya başladığımdan beri bir anda 3 kilo aldım
Mehtapyavuzzz bende aynı ilaçları kullanıyorum 1 ayda 4 kilo aldım şaşkın durumdayım hatta şeker yüksek olmasın diye meyveyi şekerli şeyleri falan azalttım daha önce ki aylarda da farketmiştim düzenli kullandığımda alıyordum düzensiz kullanınca dengeliyordu almıyordum sanırım bende artık düzenli kullanmıycam bu gidişle