Mehtapyavuzzz doktorunuza sormadan bırakmayın derim çünkü bütün hamileler kullanıyor doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile
Kan ilacı kilo yapar mı
OgretmenEva ama kilo alımım çok hızlı oluyor ve bu durum beni çok korkutuyor😭😭
Buseayazerdgn hamileliginizin son aylarina doğru vitamin değerleri genelde düşüyor bebege geçtiği icin dr demeden bırakmasaydınız keske
Mehtapyavuzzz ben kullanıyorum 37. Haftamdayım toplam 9 kilo aldım kişiye göre değişir
Mehtapyavuzzz kilo alımınızın tek nedeni kan ilacı değildir doğumdan sonra verilir insallah kilolar ihmal etmeyin
Zmraemr henüz bırakmadım. Ama bu şekilde devam ederse bırakacağım çünkü 1 haftada en az 500 gr almaya başladım
EzgiKizilates ayyy çok iyi
Zmraemr kan ilacı devit 3 devavit üçünü de kullanıyorum her gün
Mehtapyavuzzz bende 36+4um 20 kilo almışım gorenlen o kdr almamissindir diyo ama tartı öyle demiyor.kansizlik var d ve b vitamini eksikliğimde var çocuk için mecbur kullanıyorum o ilaçları .ama onlarda etkiliyor kilo alimimizi. Ve bende çok ödem var.ellerim bacaklarım ck sis.dogumdan snra geçer inşallah.bence kullan.bebeklerimiz icn mecbur
Zmraemr zaten ilac icemeyen biriyim pekmez iciyrum onun yerine gunde bi kasik bi sorunum yok
Zeynepimmm benimde görenler aynı gibisin diyor ama anlamadım gözle görülmesede 7 kilo işte hatta 7,5.
Buseayazerdgn evet çok mantıklı onun yerine ben de hergün 1 kaşık pekmez içsem siyah üzüm günkurusu kayısı vs yesem aynı förevi görür değil mi
Mehtapyavuzzz aynn yani bnm oyle oldu
Kan ilacı kilo yapmıyor ben 9 aydır kullanıyorum 5 kg aldım beslenmeye hareketli olmaya bağlı 38 haftadayım 2 günüm kaldı izine ayrilacagim
Mehtapyavuzzz bünye meselesi galiba ben 32 haftalığım ilk 3 ay kilo verdim şimdiye kadar da 6 kilo aldim gyneferon ve megadyn pronotal kullanıyorum
Mehtapyavuzzz Bana öyle bir etkisi olmadı çok şükür ki.13.haftadan beri kullanıyorum. 33+5 oldum 54 kg ile başladım.Şuan 63 geliyorum😊
Mehtapyavuzzz 16. Haftaya kadar hiç kilo almadm çok dikkat etmediğim halde. Ama kan ilacı ve decavite başladm, b12 iğnesi olduğm ay 5 kg aldm🤦♀️
Mehtapyavuzzz ödem onlar .ne kdr takarsan tak olacağı var.canini skma.alabildigimz en gzl kilolar bunlar doğumdan sonra diyet sağlıklı beslenmeyle veririz Allah'ın İzniyle.
Mehtapyavuzzz bende 18+1 im ve 64 le hamile kaldım 70 olmuşum vende kullanıyorum kan ilacı
Mehtapyavuzzz bende kan ilaci kullaniyorum baya istah aciyo baya ben kullandimda ben kilo almadim ama 13+4 hamileyim 57 kiloyum