Zmraemr henüz bırakmadım. Ama bu şekilde devam ederse bırakacağım çünkü 1 haftada en az 500 gr almaya başladım
    Mehtapyavuzzz bende 36+4um 20 kilo almışım gorenlen o kdr almamissindir diyo ama tartı öyle demiyor.kansizlik var d ve b vitamini eksikliğimde var çocuk için mecbur kullanıyorum o ilaçları .ama onlarda etkiliyor kilo alimimizi. Ve bende çok ödem var.ellerim bacaklarım ck sis.dogumdan snra geçer inşallah.bence kullan.bebeklerimiz icn mecbur
      Mehtapyavuzzz bünye meselesi galiba ben 32 haftalığım ilk 3 ay kilo verdim şimdiye kadar da 6 kilo aldim gyneferon ve megadyn pronotal kullanıyorum
      Mehtapyavuzzz Bana öyle bir etkisi olmadı çok şükür ki.13.haftadan beri kullanıyorum. 33+5 oldum 54 kg ile başladım.Şuan 63 geliyorum😊
      Mehtapyavuzzz 16. Haftaya kadar hiç kilo almadm çok dikkat etmediğim halde. Ama kan ilacı ve decavite başladm, b12 iğnesi olduğm ay 5 kg aldm🤦‍♀️
        Mehtapyavuzzz ödem onlar .ne kdr takarsan tak olacağı var.canini skma.alabildigimz en gzl kilolar bunlar doğumdan sonra diyet sağlıklı beslenmeyle veririz Allah'ın İzniyle.