Nasminel

Sevuz

Demekki tamamiyle bünyesel çünkü ilk gebelikte kan ilacı kullanmadım doğumdan sonra dr vermişti o da 1 ayda 3,5 kilo aldırmıştı.onun yerine demir içeren besinlerle takviye yapacağım çünkü aşırı kilo alma durumumda fıtıklarım zarar görürsw bebeği bile taşıyamam doğum sonrası
Mehtapyavuzzz merhaba kan ilacı hangi hapı kullanıyorsun acAba? Ben 13 haftalık hamıleyım sadece 1 kilo aldım hap olarak imom omega ve maltoferfol kullanıyorum acaba bende alırmıyım çünkü 75 kiloyum gercı boyum da 171 😀😀😀😀
Mehtapyavuzzz hamileliğimin öncesinde 5 ay, hamileliğim boyunca da kullandım ben kesinlikle kilo yapmadığından eminim ama farklı bir takviye kullanıyorsan onu sorgulatabilirsin mesela ben i Mom omega kullanmaya başladığımdan beri bir anda 3 kilo aldım
Mehtapyavuzzz bende aynı ilaçları kullanıyorum 1 ayda 4 kilo aldım şaşkın durumdayım hatta şeker yüksek olmasın diye meyveyi şekerli şeyleri falan azalttım daha önce ki aylarda da farketmiştim düzenli kullandığımda alıyordum düzensiz kullanınca dengeliyordu almıyordum sanırım bende artık düzenli kullanmıycam bu gidişle
    Mehtapyavuzzz test sonuçlarım normal olmasına rağmen hamilelikte devam edeceğimi hatta Doğumdan sonra bir süre daha kullanacaksın dedi
    [bilinmeyen] bunu bana eczacı bile bizzat söyledi canım belki de kişinin yapısı ile alakalı ama maalesef aldırıyormuş
    Dmn-rumeysa81 yani anlamıyorum ki bazıları 36 haftalık hamileyim 5 kilo aldım demiş mesela o çocuğun suyu nerde eşi nerde 😂🤷🏻‍♀️
    Bizim hormonlarda mı sıkıntı var anlamadım😂
      Mehtapyavuzzz 😀😀 bilmem ki normal hayatımdada kilo alabilen bi insan olmadım hiç zaten hamile gibide değilim hiç göbeğim çıkmadı kıyafetlerim bile dar gelmiyo 😞😞😞
      vallahi bende kullanıyorum ferrum housmon diye bi ilaç hemşerim sabah akşam aç karnına çünkü kanım 10 a düşmüş 16 haftalık hamileyim 58 el hamile kaldım şuan 64 kiloyum bende korkuyorum çok kilo almaktan ama bu ilacıda içmek zorundayım 😞😌
        Mehtapyavuzzz iştah açabilir ama kilo yapmaz. Yarın Doğum yapacağım 10. Haftadan beri kan ilacı kullanıyorum 8.5 kilo aldım. Protein ve kalsiyumla beslenilirse çok kilo alınmıyor.
        Mehtapyavuzzz ben de 36 haftalığım 20 kilo aldım. 28. Haftada doktorum çok kilo alıyorsun diye söylenince ben de kan ve vitamin ilacına bağladım iştah açtığını düşündüm değerlerim de iyi çıkınca ilaçları bıraktım . 3 hafta önce doktorum bebeğimin zayıf kaldığını söyledi karın çevresi geride dedi 😔 ilaçlara tekrar başladım sebep belki ilaçları bırakmam değil ama ben yine de çok üzüldüm benim ihmalliğim yüzünden olmuş olabilir diye. Şimdi aldığım kiloları takmıyorum tek derdim bebeğimin zayif kalmış olması. O yüzden sakın bırakma derim sen bebeğin ve kendi sağlığın için elinden geleni yap kilo verilir önemli olan sağlık .