nefessmommm inşaallah
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
nefessmommm 37 hafta öncesinde gelen ishal kramp erken doğum belirtisi ama bu aralar salgın varmış bende ishalim 30. Hafta
nefessmommm Hemde nasıl yerinde 🥰
nefessmommm Gayet yerinde 🥰
Poncikpanda benim 38′inden sonra akıntım çoğalmıştı doğumdan 3 gün önce sümüksu renkte nişanım geldi ve 3 gün boyunca ara ara gelmeye devam etti ve gece hiçbir belirttim yokken sabah aniden bel ağrısı ile kalkıp akşam 22.30′da doğum yaptım ben de sizin gibiydim 40-41′i görmek istemiyordum hiç doğurmayacakmışım gibi düşünüyordum bir de 😅 ama bir gün doğuyormuş şu an yatmış anasını emiyor 17 günlük oldu kuzum🥲 İnşallah sizin de bir gün doğar en güzel zamanda sağlıkla sıhhatle elinize alın inşallah
nefessmommm 38′den sonra benim normal akıntım çoğalmıştı doğuma 3 gün kala sümüksü renkte oldu ben nişanın olduğunu düşünüyorum çok fazlaydı çünkü 3 gün boyunca gelmeye devam etti tam 39 haftanın sabahı bel ağrısıyla kalkıp hastaneye gidip doğum yaptım 10.30′da Allah’ım hepinize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla elinize alın inşallah
nefessmommm bende 35+4 üm bugün. Belirti yok hala makat gelişli duruyor suyumuz biraz azdı inşallah 37 yi tamamlarız demişti doktor 🙏
- Haftam ben umudu kestim heralde 41 de falan gelcek doktor bugün azcık kanala yaklaşmış dedi geldiğimiz nokta bundan ibaret 😅
nefessmommm sordum canım olabilir dedi benim bebiş zaten baş aşağı uzun zamandır daha da aşağıya inmiş doktor erken gelebilir dedi 21 ine yazdı şuan sezeryani sancıma baktı sancim çıkmadı suanlik 21 dedi ama erken gelcek olursa planlicaz hemen dedi bebek aşağıya indiği için baskı oluyor o yüzden de sık idrara çıkma ishal tarzı hatta idrar kaçırma bile olabilir dedi dpgum sancısı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi acil dpgum için birde şu ve nişan gelmesi diisnda işte
Nbeyaz yaaa hadi inşallah o günleri görelim nasıl gidiyor süreç? Hazırlıklar tamam mı?
nefessmommm Son 11 gün uygulamaya göre ama erkende gelebilir tabi bilmiyorum normal doğum istiyorum benimde 1cm açıklığım var 38+3 haftalığız kızımla ama sanki gelmeye niyeti yok gibi içerde rahatı iyi 😂 şimdilik çok ağrım sancım yok ara ara yalancı sancım oluyo onun dışında bişey yok yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek ☺️ miniklerimiz sağlıkla gelsinler 🤲
Bugün 35+4 üz. 32. Haftanın sonundan beri yürüyüş dahi yasaktı bebek doğum kanalına inmesin diye. En başından beri doğum pozisyonunda olan oğlum ptesi kontrolde makat gelişe döndü. Kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım sezeryandan korkuyorum ☹️ umarım oğlum sağlıkla döner ve zamanında doğar. 32. Hafta doğum iznine ayrıldığımdan beri adet sancısı gibi ağrılarım ara ara, karın sertleşmelerim özellikle geceleri oluyordu. Birkaç gündür de akıntım arttı. Bebek dönmezse 2-3 hafta içinde ameliyat günü belirleriz sanırım 🤷♀️
nefessmommm aynı belirtiler be de de var canım 33 haftaligiz bizse şafak 54 benimde kızım olacak hayırlısıyla, ishal bende de oluyo4 ama o vitaminlerden dolayı yapiyor tabi yinede doktoruna iletişime gecmende fayda var 🫠 sağlıcakla gelsin bebislerimiz
nefessmommm 38+4 erken dönemden beri hep sancılarım var ama açılma nişan yok… bugün kontrolden geldik.. düzenli sancı var ama açılma birşey yok
Aşırı bel ağrısı
Makatta basınç
Diken diken batıyor alt tarafım
Karnım çok aşırı düştü
Bilmiyorum ya iyi değilim gelsin artık 😞
Hlytrnypc
Yyaaa bende de durumlar aynı 39+3ne sancı var ne gelmeye niyeti bugün kontrolüm vardı çok yukardaymis
AsyaCngz55 bende
AsyaCngz55 bende 32+4 üm benim kizinda acelesi yok tekmeleyip duruyor🌸
nefessmommm
Benmde 32+4 yalancı sancılarım oluyor adet ağrısı gibi vuruyor kafası aşağıda çok baskı yapıyor özellikle yürüyünce