33+4 haftaya nstye gircem bebek doğum kanalına girmiş kendini doğuma hazırlarmış aşaya aşırı derecede baskı yapıyor 2. Gebelik ve sezeryan olucak 38. Haftayı beklemezsin dedi doktor bakalım sabırla bekliyorum ağrılarla sancılarla
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
nefessmommm son 64 😂 30+6 olduk bugün
nefessmommm sizin baya baya erken başlamış sabırsız galiba o haftalarda benim de baskı biraz yalancı ağrılarım vardı çatıda açıklık yoktu 5 günüm kaldı doğuma doğmazsa eğer sezaryen bide iri bebek zor doğacak sanırım hertürlü ben sezaryen olacağım galiba Allah yardımcımız olsun 39. Haftadayım sabah akşam ağrı baskı bel ve kasıklarım da
nefessmommm nasıl belirtiler var peki seninle aynıyız canım göbeğim aşırı kaşınıyor uyuyamıyorum kötüyüm ne yapıyım
Bende 35+2 deyim kasıklarımda adet sancısı gibi agrı giriyor arada kasılmalar nasıl oluyor bilmiyorum ama olmadı sanırım benimde uyurken horlamama kalktığım oluyor o herkezde oluyor mu bilgisi olan yazabilir mi ve enfeksiyonu nasıl geçiriyorsunuz ben ne ilaç kullandıysam enfeksiyonum geçmedi umarım bebişe bişe yapmaz
Doğuma son 5 gün kaldı gece gündüz sancım bel ağrım oluyor ama geçiyor suyum gelmedi henüz bazen öyle bir baskı yapıyorki bakalım kaçda gelecek nişanım da gelmedi bekliyorum hafta da bir çağırıyorlar bakalım
nefessmommm hayır çatı muayenesi olmadım
40 haftam ve doğuma son 0 ama hala tık yok hala hareketli maşallah. Ama ne bi akıntı nede bi belirti arada kasıklarıma ağrı vuruyor bazen de adet sancısı çekiyorum fazla uzun sürmüyor
Kdr03 sağlıkla kucağına al inşallah 🌼
Asafnur-11 maşallah rahatı yerinde o zaman 💗
Meyabaanne çatlıyor da ondan mı kaşınıyor acaba benim kasık ve ara ara belden vuran ağrım var adet olacakmışım hissi ve ağrısı olmaya başladı. Enfeksiyona bağlı olabilir çok akıntım var cumartesi tekrar kontrole gideceğim.
nefessmommm son 15 gün kaldı, 38. Haftadayız. Sıfır belirti….
Benimde son 5 gün 🙈 bekledikçe zaman hiç geçmiyorm
nefessmommm 3.537di sağlıkla gelsin inşallah beklemedeyiz bakalım🥰
nefessmommm son 8 gün doktorumuz gün verdi çünkü 2. Sezeryanım :)
İlk doğumum da mecburi sezeryan olmuştu 41. Haftadaydık artık gelmeyince sezeryana alındım
nefessmommm bu ishal olayını çok merak ediyorum 35+1 im 3 cm açıklığım var ve 3 gündür habire büyük tuvaletim geliyor gaz sancısıyla birlikte doğum sancısıyla karıştırıyorum anlayamıyorum 🤷♀️
AsyaCngz55 o hiç belli olmuyo malesef bende öyle diyodum hiç ağrım yok 41 i görür heralde diye 34 te yine yoktu kaşıntı için gittim 3 cm açıklık çıktı şuan doğım bekliyoruz 35 te 🤣
kadertugrul7 aynı bende 38+4
Zehross03 sen nasıl oldun canım başka bir postunu görmüştüm bekliyor mu bebiş