• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

nefessmommm 24eylule sezaryan günümü verildi kizim makat gelişli ama agrilarim var gecen hafta nst de sanci cikti bugunde cagirdilar gidicem ama agrilarim oluyor makat ağrılarım bel ağrım bas agrim hafif mide bulantim var bakalim ne olcak

cagla9094 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌹 sezeryan olmanızda bir sebep var mıdır kendi tercihiniz mi

34+4 haftalığım yalancı sancılar başladı. Ve inanılmaz nefes darlığı çekiyorum kalbim sıkışıyor sanki. Normal istiyorum ama bian önce gelsin diye bakıyorum valla

sbel_kurt belirtilerin çok erken gelmesi de iyi değil sonra hastanelerde geçiyor zaman. Benim 31+5 de başladı bir aydır doktor kalkmadan yat diyor ağrı sancı boğuşuyoruz

AsyaCngz55 ay ne güzel ne yürüyüş yapabiliyorum ne temizlik ne gezebiliyorum. Ağrı ve sancılarım çok erken başladı bir ay olcak nerdeyse doktorum tuvalet harici kalkma dedi.

Z_e_y_a_gul afedersiniz ama akıntınız ne şekildeydi sümüksü mü yoksa normal akıntı mı? Doktorum son aylarda sümüksü akıntı olur dedi. Benim de akıntım fazla ama sümüksü değil normal akıntı biraz enfeksiyonum vardı zaten

Tubam26 bende de sibueun tıkanıklığı var bir süredir kız horlama sesime uyanıyorum bazen. İnşallah bebiş doğunca geçer hiç böyle huylarım yoktu 😂

Hhbnhbnjvv benim kızçe 28. Hafta da doğum pozisyonu aldı 32. Hafta da rahimde olması gerekenden de aşağıya indi. Vajinada baskı çok fazla ☺️ sağlıkla gelsin 🌼

nefessmommm Amin inşallah sağolun🌸 evet bir sebep var yaşadığım şehirden farklı bir şehire geldim doğum yapmak için eşim de sonradan gelicek o yüzden planlı sezaryen tercih ettim