• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

Yanıtları okudumda sancı dedıgınız nasıl oluyor anlamıyorum sık sık hıssettıgınız rahatsız edıcı sancılarmı yoksa adet sancısı gibi mi 32+5 bende arada belime cok cok ufak adet sızıları giriyor cok az akıntı gelıyor rahatlıyorum 😂 sonrasında aynı rutin hayata devam

nefessmommm 36+6yiz regl sancısı karın ağrısı ve belimde ağrı oluyor arada acikligim yok ama hiç rahat değilim doğsun istiyorum artik

sbel_kurt ben de 36+5 im bugun.Acaba ne zaman gelir bebishler🌞 doktor hangi tarih soyledi?

Yarın sabah yatisim yapildi 38+3 bebeğimin kilosu olduğundan dolayı bekletmediler bebeğim 4.100gr olmuş herkes hayırlısı ile en sağlıklı ve kolay şekilde yavrularimizi kucağımıza alalım inşaallah 😅dualarınıza talibim güzel hamisler

Kdr03 bende aynı durumdayım benim de iki gün içinde doğmazsa sezaryan olucak belli iri bebek ve kilo almaya devam ediyor

Esr_SnL ben de 31+5 de az kasık ağrısı ve bebek hareketsiz diye gitmiştim sancı çıkmıştı kaç haftalıksın

uralnur maşallah tontişe bizim de 2900 şu an kaça kadar sabredecek bilmiyorum

Z_e_y_a_gul ay nasıl başladı süreciniz nasıldı 38+2 olduk ama.tik yok 40.i görmek istemiyorum sağlıkla gelsin tabiki ama bi an önce olsun istiyorum da merak ettim

Esr_SnL bende 38+5 bebek 4000 kilo ama doğuma almadılar eve yolladılar açılma olmadığı için nasıl olucak böyle benimde yatışimi yapsalardi normal olabilirdi belki bu şekilde beklersek nasıl olucak hiç bilmiyorum korkuyla bekliyorum

uralnur benimde alttan muayenede baktı 4cm kadar bı açılma var dediler yarın sabah için yatış verdiler inşaallah gece sancım kendiliğinden oluşursa direkt doğum olur açıkçası sezeryandan korkuyorum

Esr_SnL bende hiç sezeryan olsun istemiyorum ama açıklık hiç yok o yüzden tek duam inşallah açılmam olur da pıt diye doğurim artık