Yanıtları okudumda sancı dedıgınız nasıl oluyor anlamıyorum sık sık hıssettıgınız rahatsız edıcı sancılarmı yoksa adet sancısı gibi mi 32+5 bende arada belime cok cok ufak adet sızıları giriyor cok az akıntı gelıyor rahatlıyorum 😂 sonrasında aynı rutin hayata devam
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
AsyaCngz55
Aynı gündeyiz hayırlısı ile sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🥰
nefessmommm 36+6yiz regl sancısı karın ağrısı ve belimde ağrı oluyor arada acikligim yok ama hiç rahat değilim doğsun istiyorum artik
Yarın sabah yatisim yapildi 38+3 bebeğimin kilosu olduğundan dolayı bekletmediler bebeğim 4.100gr olmuş herkes hayırlısı ile en sağlıklı ve kolay şekilde yavrularimizi kucağımıza alalım inşaallah 😅dualarınıza talibim güzel hamisler
nefessmommm 34+6 benimde ama hiç sancı falan yok sadece arada midem bulanıyor bide yorgunluk var
38+5 ne açılma var ne sancı Bebek iri eğer iki gün içinde doğmazsa sezeryan olucam görenlerden dua istiyorum bu gece doğurim 😑💕
36+2 ❤️
Doğuma 26 gün kaldı şu an için bi belirti yok
uralnur kaç kilo canım
Esr_SnL ben de 31+5 de az kasık ağrısı ve bebek hareketsiz diye gitmiştim sancı çıkmıştı kaç haftalıksın
nefessmommm 3900🧿
uralnur maşallah tontişe bizim de 2900 şu an kaça kadar sabredecek bilmiyorum
Z_e_y_a_gul ay nasıl başladı süreciniz nasıldı 38+2 olduk ama.tik yok 40.i görmek istemiyorum sağlıkla gelsin tabiki ama bi an önce olsun istiyorum da merak ettim
nefessmommm 38+3 cnm