Nnoktaa aynen şuan devran döndü erkekciler yok oldu bi anda 😂 allahın verdiğine şükür diyip geçmiyoruzda illa kurcalıyoruz yani. Bu kibir riyadan baska bişe değil aslında
Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar
Ben de cinsiyet begendiremedim kimseye. Baktim sacma tepkiler geliyor ben de bu sefer cinsiyeti soylerken sey demeye basladim “ben zaten erkek istiyordum cok sukur erkekmis 😏” boyle soyleyince aa ne guzel deyip sustular hicbi sey diyemediler. 😂
Mucizem24 Allah ile anlaşma yapılmıyor Rabbim bize bir evlat nasip etti kız erkek ikisi de yavrumuz gibi tatlı dille sokablirsin insanları .. insanların modunu düşürmesine izin verme annesi senin kalbinin güzelliği ile hayata tutunmaya çalışan minik bir can var ona odaklan hiç duyma bile 🤰🏻🧿
Aseer çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
boz-elaa bende aslında başından beri erkek hissediyordum.. Oğluşum diye seviyordum arada😊 o kadar çok kızın olacak dediler ki duygularım karıştı. Şey diyeni duydum ben bugün “iyi ki benim kızım oldu erkek deselerdi ağlardım hep kız istemistim” yok daha neler dedim 😁
Mucizem24 Oğlumda aynı şeyleri ben de yaşadım ondan ikinci hamileliğimde kimseye söylemedim aileme bile yeni söyledim 4 buçuk aylık hamileyim en iyisi kimseyle paylaşmamak.
Mucizem24 ne diyeceksiniz ki onlara ne hiç sizi düşürmelerine bile izin vermeyin kaldı ki 5 sene hasretle beklemişsiniz kızı erkeği mi var bunun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı evlat versin gerisi boş
Ceviz6550 o nasıl laf öyle ya Rabbım hidayet versin gerçekten. Hangi evladından hayır göreceği nereden belliymiş..
Simaymavi ah yaşadıklarımın üçte birini yaşasalar ne yaparlardı kim bilir. Dediğim gibi kafaya takılacak bisey değil ama aynı anda o kadar laf söylendi ki buraya yazmak istedim teşekkür ederim 🙏🏻🫶🏻
Mucizem24 siz yapın kız yapın ben evladimdan memnunum diyorum ben. Benim de erkek bu arada. Tıka kulağını geç yavrum ne yaşadık o evlada kavuşmak için bir biz bir de Allah biliyor.
hello_dunya ah canim benim gel sarılalım🥹🥹❤️ yaşamayanlar anlamazlar maalesef
Mucizem24 nefret ediyorum bu insanlardan banada duyan ya tüh diyorlar. Walla bıktım
Vilvilvil en iyisini yapmışsınız. benim başıma ne geliyorsa tez canlılığımdan boş boğazlığımdan geliyor😂
Mucizem24 ben de bugün öğrendim kızmış bebeğim ama herkes o kadar çok sen erkek annesine benziyodun erkek di mi diyolar ki sorgular oldum resmen. acaba erkek olsa daha mı güzel olurdu diye
Mucizem24 sanane de
Gerçekten çok düşüncesiz insanlar. 2 yıl çocuk düşünmedik o zaman herkes çocuk yok mu bı tane olsaydı büyürdu sürekli psikolojik baskı kurdular. Şimdi çok şükür aratmadı rabbim hamileyim .herkes benden fazla merak içinde ne acaba kız mı erkek mi böyle yine baskı altında.. hep duam sağlıklı hayırlı evlat olsun bı an demedim şu olsun diye . Annelik gerçekten çok değişik bı şeymiş cinsiyet diye bı şey yok . Hayırlı evlat var . Kimseyi aldirmamak lazım . Herkes bı kulp bulur her daim .. çokta aldırmayın…
sevvalbaran birebir aynısını yaptılar bana da oğlum olacakmış diyorum ama sana Bi kız yakışırdı diyorlar. ya sabır 😂
Mucizem24 ben şöyle söyleyeyim ilk gebeliğim erkkti kayın validem sevinmedi hiç keşke kız olsaydı benim erkk torunum vr ddi durdu çocuğum yaşamadı şimdi kıza hamileyim rabbim sağlık ömür versn kızm olcanı duyunca oglumun oğlu olmicak diye kayigilndi ve hiçbir hediye almadı çocuğuma dert etmeyin heves edin herşeyi dolu dolu yaşayın bebisimiz için sağlıkla gelsin sagliklq büyüsün siz çok seveceksiniz