Kızlar ben tüp bebek annesiyim evlat için 5 yıl gözyaşı dökmüş biri olarak hep sağlıklı hayırlı bir evlat istedim Rabbımden çok şükür nasip etti. Dün cinsiyeti öğrendik oğlum oluyor babası da ben de çok sevindik ama insanlar Bi tuhaf is yerinde ki arkadaşlarım ailem sana kız annesi olmak yakışırdı, sana Bi kız yakışırdı, keşke kız olsaydı falan yüzü düştü insanların resmen psikolojimi bozdular farkında değiller şoktayım ne diyeyim ben bunlara
Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar
Kız olsaydıda erkek olsa iyi olurdu derler hep konuşurlar hep bişey bulurlar kim ne demiş umrnda olmasın ne güzel Rabbim nasip etmiş hamileliğini güzel geçir kimseyi takma sağlıkla kucağına al inşallah 😊😍
- Düzenlendi
@Mucizem24 Evlat bu ya Allahım olmayan herkese versin. Millet dediğin gibi bana ikinci gebeliğinde Erkek olur senin dediler ama basa basa kocamın tarafı erkek. Bende dedim onu Allah bilir bana çektise kızda olur bizim sinsi gelin bile kızı olduğu diye bana nisbet yapa yapa bi hal oldu. Allah işi ya ilk öğrendiğim de bi şok yaşadım kızım olcak Allah nasip ederse demem oo ki Allah böyle fırsatçı insanlardan bizi korusun. eşinde susmasın ağızların payını versin sende canım Erkek evlat da soyunu yürütür Ve anneye aşık 🙏🏼♥️✨🥰 sağ Salim evladını kucağını al Necatigilf insanlardan uzak ol seni etkilemesin 🙏🏼🌸
gamzee07 Allah razı olsun ya gerçekten gözlerim doldu tepkiler karşısında inanamadım. 5 yıl boyunca da ne zaman doğurcan diye diye ağlattılar beni şimdi doğurayım kardeş yapsana diye diye üzerler 😔 herkesten uzak durmak en iyisi 🤲🏻
Ozlm_31 bisey olmaz demek ne demek Allah’ım kusurmuş gibi konusuyorlar valla bitane çakıcan ağızlarına bu hayatta herkesin Bi kızı olmali Allah kız da nasip etsin dediler bana da daha 5 saniye önce çıldırcam😁
Faydogan amiiiin Allah razı olsun canim benim 🫶🏻💞
@Mucizem24 canım benim Allah ilk bebeğimi büyüteyim sonra sı allah büyük de millete Dediğini Fazla takma olur mu sen nasıl hissediyorsan Aslan parçası dı annesinin üzüldüğünü hissediyor. Senin gibi iyi niyetli Annnesi var 💙🙏🏼 çok dikkat et ve üzülme lütfen Dediğim gibi negatif insanlar Yanına koyma bile.♥️ ✨
Yalnizanne amin inşallah 🤲🏻 doğurana kadar çok insan çıkarıcam hayatımdan sanırım 😁
gamzee07 gözlerimi doldurdular sabah sabah valla pees dediğin gibi muhatap olmamaya çalışıyorum
Mucizem24 😂😂 gülüp geç 5 yıl boyunca döktüğün göz yaşları şimdi gülücükler olsun 🥰 evladın cinsiyeti olmaz onlar saçmalamış
Mucizem24 Canim sen umursama hic kimseyi sen insanlar icin anne olmuyosun kendin icin oliyosun Rabbim ne nasip etmisse oda olmus ben cok istiyodum kizim olsun bende esimde Rabbim verdi bende cinsiyyeti oyrenende hepsi yuz dusurdu oglan olsaydi kaynanam falan amma ben hic kimseyi umursamdadim ne ben ne esim
Benimde derdim aynı tek farkla kızım oluyor diye herkes olsun olsun yapıyor erkek değil diye annem utanıyor kimseye diyemiyor eşimin tarafında da erkek torun yok diye kız olduğunu duyunca bi suratları düştü 6 yıllık evliyim mali sebeplerden dolayı yapmıyorduk demediklerini bırakmadılar yok kısırmısın ve daha biçok şey çocuk kararı eşinle seni ilgilendirir ve cinsiyeti Allahtan kimseye bunu snlatamıyorum tek duam sağlıklı bi şekilde kızımı kucağıma almak
Mucizem24 hiç olmaması nasıl bir duygu biliyor musunuz… Evladın kızı erkeği de olmaz Rabbim nasip etti emanetini verdi çok sükür cinsiyet hiç önemli değil siz ne istyrsnz sizin olur inşallah derdim
Mucizem24 aman kuzum kimseyi takma kafana boşver bu güzel günleri kendine zehir etme.. benim ilk bebeğim kızdı kaynanamgil öğrenince şok oldular üzülme ikincisi oğlan olur falan dediler bana.. sanki 10 tane kızım var gibi… şimdi ikinci hamileliğim daha söylemedim bende yeni öğrendim.. erkek manyağı bir aile maalesef.. kimin gelini erkek doğursa kaynanam 50 kere söyler dururdu bana şunun gelini oğlan doğurdu bunun kızı oğlan doğurdu diye… Allah verdi ya imtihan etmedi ya şükür edelim diyen yok.. o yüzden kimseyi kafana takma boşver kızı erkeği yok rabbim hayırlı evlat versin gerisi boş..
0911 evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur bence de Bi anlasalar insanlar