• Gebelik
  • Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar

Ceviz6550 o nasıl laf öyle ya Rabbım hidayet versin gerçekten. Hangi evladından hayır göreceği nereden belliymiş..

Simaymavi ah yaşadıklarımın üçte birini yaşasalar ne yaparlardı kim bilir. Dediğim gibi kafaya takılacak bisey değil ama aynı anda o kadar laf söylendi ki buraya yazmak istedim teşekkür ederim 🙏🏻🫶🏻

Mucizem24 siz yapın kız yapın ben evladimdan memnunum diyorum ben. Benim de erkek bu arada. Tıka kulağını geç yavrum ne yaşadık o evlada kavuşmak için bir biz bir de Allah biliyor.

Vilvilvil en iyisini yapmışsınız. benim başıma ne geliyorsa tez canlılığımdan boş boğazlığımdan geliyor😂

Mucizem24 ben de bugün öğrendim kızmış bebeğim ama herkes o kadar çok sen erkek annesine benziyodun erkek di mi diyolar ki sorgular oldum resmen. acaba erkek olsa daha mı güzel olurdu diye

Gerçekten çok düşüncesiz insanlar. 2 yıl çocuk düşünmedik o zaman herkes çocuk yok mu bı tane olsaydı büyürdu sürekli psikolojik baskı kurdular. Şimdi çok şükür aratmadı rabbim hamileyim .herkes benden fazla merak içinde ne acaba kız mı erkek mi böyle yine baskı altında.. hep duam sağlıklı hayırlı evlat olsun bı an demedim şu olsun diye . Annelik gerçekten çok değişik bı şeymiş cinsiyet diye bı şey yok . Hayırlı evlat var . Kimseyi aldirmamak lazım . Herkes bı kulp bulur her daim .. çokta aldırmayın…

sevvalbaran birebir aynısını yaptılar bana da oğlum olacakmış diyorum ama sana Bi kız yakışırdı diyorlar. ya sabır 😂

Mucizem24 ben şöyle söyleyeyim ilk gebeliğim erkkti kayın validem sevinmedi hiç keşke kız olsaydı benim erkk torunum vr ddi durdu çocuğum yaşamadı şimdi kıza hamileyim rabbim sağlık ömür versn kızm olcanı duyunca oglumun oğlu olmicak diye kayigilndi ve hiçbir hediye almadı çocuğuma dert etmeyin heves edin herşeyi dolu dolu yaşayın bebisimiz için sağlıkla gelsin sagliklq büyüsün siz çok seveceksiniz

Mucizem24 kız da olsa erkek de olsa senin evladın kimseyi takma benim de kayınvalidem ve akrabaları ayni sekildeler neymiş kendisinin kızı olmamis kız istiyomus kimsenin çocuğundan kimseye fayda yok kusura bakmasınlar herkesin çocuğu kendine kız da olsa erkek de olsa bizim bebeğimiz sevicek olan da bakicak olan da biziz ağzı olan konusuyo hiç umursama kendini üzme bebeğin de üzüldüğünü hisseder annes sagliklica hayırlısıyla kucagimiza alalım önemli olan bu

Bsr_0 bende böyle düşünüyorum elbette sağlıkla gelsin yavrularımız 💙 Rabbım böyle uygun görmüş imalı imalı "kız bambaşka ama’ diyenlere hayret ettim sadece. Bunu tek yaşayan benim sanıyordum

Mucizem24 isteyen kendisi doğurabilir kızı diyip geçiyorum ben artık cunki onlar boş konusuyo olan bize oluyo bebislerimiz de etkileniyo kendimize de yavrularımıza da stres yasatmamak için elimizden geldiğince cabaliycaz artık mecbur bazılarında kız bazılarında erkek sevdası bitmiyo malesef 🌸

Mucizem24 onlara kulağımizi kapatıp hamileligimizin tadını çıkaralım kız da erkek de farketmez çok şükür Rabbim nasip etti ya bundan daha büyük mutluluk olamaz şükürler olsun 🤲🌸ben çok sık gitmiyorum telefonlarini da açmadım bı kaç kez artık ariyamiyo da beni uzmesine izin vermiyorum artık ayda bı kere gidiyorum onda da çok az oturup geliyorum beni üzen herşeyi hayatımdan çıkarttım bebeğim ve kendime doğumuma odakladim kendimi cunki bu anlar bir kez yaşanıyo her hamilelik farklı oluyo ikinci nasıl gecicek bilmiyorum ama hepsinin ayrı güzellikleri vardir ve bu hamilelikte yasadigimizi diğerinde yaşamayabiliriz her an önemli bizim için ve bu anlarımı başkalarının boş laflarina takılıp mahvetmek istemiyorum 🌹

Slc kız olsa erkek diye tutturuyolar erkek olsa kız diye yerini bilen yok valla kayinvalidelerde onlara ne faydası varsa torun torundur işte evladının çocuğu kızı erkeği var mı önemli olan cinsiyeti değil sağlığı ama gel de anlat bunlara bi bitmediler

Mucizem24 ay bu insanlar gerçekten kafayı yemişler ben direk biri yorum yaptığında tersliyorum insanlarla görüşmek istemiyorum çocuğun yakışanımı olur yaaa sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsun ne olursa olsun

Ceviz6550 niye kız evlat da erkek degilmiymis kızı da erkeği de veren Rabbim evlendiğinde pişman ediyolar insanlari bazen gerçekten evleniyoruz üstüne vazife olmayan bı şekilde hadsizce çocuk yapın diyolar hamile kalıyoruz cinsiyet konusu cinsiyeti atlatiyoruz bu sefer tarlada doğuranlarin doğum hikayesini dinleme serüveni başlıyo ilallah geldi artık susmuyolar bı türlü

Mucizem24 dunden beri ayni seyi bende yasiorm ayni sozlwri bana da diolar hani kiz olcakti die.sinirimi bozuolar kiz sahibi olmK isteyen varsa kendi dogursun allhin takdiri cinsiyet .bebisimiz saglikli olsun kiz erkek hic farketmez