• Gebelik
  • Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar

Umaybebek1 valla bunu sorun edip buraya yazmaya bile utandım aslında çok şükür Rabbime sağlıkla gelsinler inşallah 💙

Mucizem24 son dönemde erkek cocukları rövanşta değil sanırım aynı tepkileri bende aldım 😂 cinsiyet soruyolar erkek diyorum “olsun” diyolar. Şaka mı bu olsun ne demek rabbim sağlıkla kavuştursun demek varken o kinayeli konuşma şeklide ne öyle

Mucizem24 aynen öyle benm eşimin bı kız kardeşi bı ablası var kayınvalidem yatalak hasta eşimle ben bakıyorum kızlarınn umrunda olmaz biseye ihtiyci olup olmamasi

Mucizem24 ay tövbe estağfirullah başlığı okuyunca tüylerim ürperdi zaten bu bizim seçeneğimiz de olan birşey değil ki, evlat hayırlı sağlıklı olsun yeter ikisi birbirinden güzel elhamdülillah, insan azıcık Allah’tan korkmalı ya, aynı imtihana tutulabilirsiniz, hiç evladınız olmayabilir, kızınız olup size çok zorluk cektirebilir
    Bu nedir cinsiyet beğenmeme Allah muhafaza Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Rbytkn 5 yıl evlat beklemiş biri olarak bende çok şaşkınım insanların tepkilerine

Mucizem24 Sizin hayalleriniz gerçek olmuş ,doğuracak olan siz bakacak olan siz. Kimene ,çok istiyorlarsa kendi yanlarına yakışanı kendileri dogursunlar. Allah size erkek yakıştırmış erkek nasip etmiş. Sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun .

Mucizem24 hiç fark etmiyor ama gönlümden hep kız annesi olmak geçiyordu ben halimden memnunum kim ne derse desn

Mucizem24 çok anlayışsız insanlarımız var rabbim nasip etmiş olmuş evladın kizi erkeği mi olur benim de iki oğlum var annemin teyzesi kız doğurmayana anne demem ben demişti dedi o lafı duyduktan sonra zaten bende kopmuştu herşey çok sinir oluyorum öyle insanlara

Mucizem24 öncelikle tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻 takmayın ya insanlar hep konuşur benim de 5 kaybım var ve şuan sağlıklı ilerleyen 6. Gebeliğim çok şükür. Hep kızım olsun istedim ve Allahta gönlüme göre verdi. Bana da cinsiyeti söyleyince Olsun ya kızda iyidir dediler, yok eşime tesbih yapmışlar erkek çıkmış, kesenin fotosuna bakcaklarmış doğru muymuş. Yok benden erkek annesi olurmuş cinsiyet yanlışmış daha değişirmiş gibi saçma sapan şeyler söylediler😄en son sinirim bozuldu lafımı söyleyip susturdum😄

Mucizem24 evladın hiç erkeği kızı olur mu olmaz rabbım hayırlı evlat ve sağlıklı evlat nasip etsin önemli olan O erkeği kızı olmaz evladın 🌹

Mucizem24 arkadaşın ailenin ne dediğini asla umursama ilk cocugumda ben aşırı dereece de kız istiyordum 12 haftamda erkekge benziyor dedi doktor biraz canım sıkildi ama sağlıklı olsun önemli değil dedim sonraki gittigimdd yüzde yüz kız demişti ikinci bebegimde de eşim ve ben sağlıklı olsun kız erkek fark etmez dedik çevremdeki herkez kızın olacak senin dediler ve oğlum olacağını öğrendik rabbim sağlıklı sihatli hayırlı bir evlat versin gerisi asla önemli değil ayrıca kız olsaydı yada erkek olsaydı diyenlere rabbim bana bunu verdi sen hamile kal istediğin bebeği kendin doğur diyorum 😊

Mucizem24 bunun halk arasındaki adı. ‘Kıskançlık’ başka bir açıklaması yok. Kız ya da erkek. Allah evladın hayırlısını versin. Ailesine, çevresine, insanlığa faydalı bir birey olsun cinsiyetin önemi yok. İnsanları memnun etmek zorunda değiliz. Ne dediklerini umursamayın ağzı olan konuşur..

Mucizem24 Onlar mı bakacak? İyi veya kötü gününde(inşallah olmaz) onlar mı ilgilenecek? Kısaca onlar mı büyütecek? Kocan ve sen memnunsan üçüncü şahıslara kulaklarını kapa ne kafana takıyorsun ki Allah aşkına

Tugraseda şeydir belki 😬 hani eskiden erkek olunca “oğlum göster amcalara pipini” havası atılırdı ya. O çocuklar büyüyüp hayırsız evlat olunca biz bunca sene boşa böbürlenmişiz bari kız olsun pişmanlığını yaşıyorlardır 😂😂😂😂

Nnoktaa aynen şuan devran döndü erkekciler yok oldu bi anda 😂 allahın verdiğine şükür diyip geçmiyoruzda illa kurcalıyoruz yani. Bu kibir riyadan baska bişe değil aslında

Ben de cinsiyet begendiremedim kimseye. Baktim sacma tepkiler geliyor ben de bu sefer cinsiyeti soylerken sey demeye basladim “ben zaten erkek istiyordum cok sukur erkekmis 😏” boyle soyleyince aa ne guzel deyip sustular hicbi sey diyemediler. 😂

Tugraseda kesinlikle öyle. Olaya tamamen soy devamlılığı için bakıyorlar sanırım. Allah akıl fikir versin o zihniyette olanlara 😁

Mucizem24 Allah ile anlaşma yapılmıyor Rabbim bize bir evlat nasip etti kız erkek ikisi de yavrumuz gibi tatlı dille sokablirsin insanları .. insanların modunu düşürmesine izin verme annesi senin kalbinin güzelliği ile hayata tutunmaya çalışan minik bir can var ona odaklan hiç duyma bile 🤰🏻🧿