Mucizem24 ben de bugün öğrendim kızmış bebeğim ama herkes o kadar çok sen erkek annesine benziyodun erkek di mi diyolar ki sorgular oldum resmen. acaba erkek olsa daha mı güzel olurdu diye
Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar
Mucizem24 sanane de
Gerçekten çok düşüncesiz insanlar. 2 yıl çocuk düşünmedik o zaman herkes çocuk yok mu bı tane olsaydı büyürdu sürekli psikolojik baskı kurdular. Şimdi çok şükür aratmadı rabbim hamileyim .herkes benden fazla merak içinde ne acaba kız mı erkek mi böyle yine baskı altında.. hep duam sağlıklı hayırlı evlat olsun bı an demedim şu olsun diye . Annelik gerçekten çok değişik bı şeymiş cinsiyet diye bı şey yok . Hayırlı evlat var . Kimseyi aldirmamak lazım . Herkes bı kulp bulur her daim .. çokta aldırmayın…
sevvalbaran birebir aynısını yaptılar bana da oğlum olacakmış diyorum ama sana Bi kız yakışırdı diyorlar. ya sabır 😂
Mucizem24 ben şöyle söyleyeyim ilk gebeliğim erkkti kayın validem sevinmedi hiç keşke kız olsaydı benim erkk torunum vr ddi durdu çocuğum yaşamadı şimdi kıza hamileyim rabbim sağlık ömür versn kızm olcanı duyunca oglumun oğlu olmicak diye kayigilndi ve hiçbir hediye almadı çocuğuma dert etmeyin heves edin herşeyi dolu dolu yaşayın bebisimiz için sağlıkla gelsin sagliklq büyüsün siz çok seveceksiniz
Mucizem24 canım o kadar hasret kalmışssın böyle şeyleri kafana takma bile mutluluğuna bak
Mucizem24 kız da olsa erkek de olsa senin evladın kimseyi takma benim de kayınvalidem ve akrabaları ayni sekildeler neymiş kendisinin kızı olmamis kız istiyomus kimsenin çocuğundan kimseye fayda yok kusura bakmasınlar herkesin çocuğu kendine kız da olsa erkek de olsa bizim bebeğimiz sevicek olan da bakicak olan da biziz ağzı olan konusuyo hiç umursama kendini üzme bebeğin de üzüldüğünü hisseder annes sagliklica hayırlısıyla kucagimiza alalım önemli olan bu
Bsr_0 bende böyle düşünüyorum elbette sağlıkla gelsin yavrularımız 💙 Rabbım böyle uygun görmüş imalı imalı "kız bambaşka ama’ diyenlere hayret ettim sadece. Bunu tek yaşayan benim sanıyordum
Mucizem24 onlara kulağımizi kapatıp hamileligimizin tadını çıkaralım kız da erkek de farketmez çok şükür Rabbim nasip etti ya bundan daha büyük mutluluk olamaz şükürler olsun 🤲🌸ben çok sık gitmiyorum telefonlarini da açmadım bı kaç kez artık ariyamiyo da beni uzmesine izin vermiyorum artık ayda bı kere gidiyorum onda da çok az oturup geliyorum beni üzen herşeyi hayatımdan çıkarttım bebeğim ve kendime doğumuma odakladim kendimi cunki bu anlar bir kez yaşanıyo her hamilelik farklı oluyo ikinci nasıl gecicek bilmiyorum ama hepsinin ayrı güzellikleri vardir ve bu hamilelikte yasadigimizi diğerinde yaşamayabiliriz her an önemli bizim için ve bu anlarımı başkalarının boş laflarina takılıp mahvetmek istemiyorum 🌹
Mucizem24 ay bu insanlar gerçekten kafayı yemişler ben direk biri yorum yaptığında tersliyorum insanlarla görüşmek istemiyorum çocuğun yakışanımı olur yaaa sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsun ne olursa olsun
Ceviz6550 niye kız evlat da erkek degilmiymis kızı da erkeği de veren Rabbim evlendiğinde pişman ediyolar insanlari bazen gerçekten evleniyoruz üstüne vazife olmayan bı şekilde hadsizce çocuk yapın diyolar hamile kalıyoruz cinsiyet konusu cinsiyeti atlatiyoruz bu sefer tarlada doğuranlarin doğum hikayesini dinleme serüveni başlıyo ilallah geldi artık susmuyolar bı türlü
Mucizem24 dunden beri ayni seyi bende yasiorm ayni sozlwri bana da diolar hani kiz olcakti die.sinirimi bozuolar kiz sahibi olmK isteyen varsa kendi dogursun allhin takdiri cinsiyet .bebisimiz saglikli olsun kiz erkek hic farketmez
Bsr_0 aynen öyle eski insanlara tahammül edemiyorum özellikle devir artık değişti dünyadaki herşey değişti şimdi bizim zamanımız bizim düzenimiz herşeyi konusuyorlar
gamzee07 kız evlatta soy yürütüyor ne kadar kabul etmeseniz de bir çocuk kromozomun 23 un anne 23 unu baba olusturur yasal olarakta kizlarin erkek soyadını kullanma zorunluluğu da kalktı toplumsal ataerkil kafa yapisindan dolayı böyle düşünüyorsunuz bilim ne diyor ona bakacaksınız peygamber soyu da kızdan devam etmiştir
- Düzenlendi
@Gamzece galiba olayı başka biyerden anlıyorsunuz bunu gayet iyi biliyorum. Canım. Bana söyleneni yazdım ve arkadaşımı teselli olarak oraya yazmışım. Kocamın tarafı. Hep erkek olunca. Çevremdeki insanların dediğini söyledim iyi okuyun lütfen .. kız erkek fark etmez evlat evlattır Allah olamana versin Tercübeli anneyim Neyin ne olduğunu gayet. İyi biliyorum.
Mucizem24 emin ol kız olsaydı da erkek olsaydı derlerdi boş ver onlaramı düşmüş zaten kendini bilen insan bu tür yorum yapmaz canını sıkma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsın