Pastelrenkler1 Allah aynı zamanda doğacak bebişlerimizin sayısı artıyor. Allahım sağlık versin inşallah hepsine. Nasıl hissediyorsunuz

HavvaNur Oooy çok güzel. Biz hala bebek arabası karar veremedik. Çok seçenek var. Büyüyen karyola içine ne yatak alalım karar veremedik

edadm Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah ☺️ 🥰 nasılsın ağrın şikayetlerin var mı

Ezgimelek İlk gebelik mi, şunun şurasında ne kaldı ki 🥰
      Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah ☺️

Esraguvennn Her gebelik ne özel ne kadar farklı demi. Öyle duyuyorum insanlardan yeni duygular belki yeni tecrübeler, ❣️

Mavisim3457 yok kız 3. Gebeliğim cok hızlı geçti ama ağırlaştıkca geçmiyor
        diğerleri tam 39 haftada doğmuştu buda kesin öyle olur o yüzden hep 7 gün eksik sayıyorum aslında son 30 😂

Haticealp Olsun önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı. Allahım hayırlı ömürler versin inşallah. Sağlık versin cennet kokuluya. 🌸

Ezgimelek Allah bağışlasın. Bu bebeğin cinsiyeti ne peki?
            Ayyy evet ilk pıtır pıtırıım 🥰☺️☺️☺️

birgaripana_ Allah bağışlasın ne güzel. ☺️ Benim ilk ve kız bebek. Kız bebek erken gelir diyorlar bakalım ne olacak ☺️☺️☺️

Ezgimelek Ne güzel erkek de kız evlat da tadmış olacaksınız. Çok şükür.
                KIZ bebekler erken gelir diyorlar sen ne diyorsun bu konuda ☺️