Caterpillar Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah ☺️ 🥰
Cennet kokulu
51 gün 🥴
Mavisim3457 2 tane yatak aldım ben biri sallanan portatif olanlardan diğeri de park yatak Kanz Mila Plus modelinden bebek arabası olarak da Prego Aria aldım arkadaşımın tavsiyesiyle
cagla9094 Peki park yatağın içine o ince şilte değilde normal yatak aldınız mı.
Ben büyüyen yatak şeklinde aldın gardırop şifonyer büyüyen karyola. İçine yatak ne marka alayım bilemedim
Mavisim3457 evet 27. Hafta da hepsini bitirdim
Mavisim3457 son 37 zaman durmuş gibi 🥹
Mavisim3457 61 🙈
Mavisim3457 şu beyaz aşırı kalın olmayan yataklardan aldım Mamma marka 70×120 ölçülerinde şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum yakın zamanda şehir değişikliği yapabiliriz o yüzden gittiğim yerde alırım diye düşündüm
Mavisim3457 son 53 🥰
Pastelrenkler1 Allah aynı zamanda doğacak bebişlerimizin sayısı artıyor. Allahım sağlık versin inşallah hepsine. Nasıl hissediyorsunuz
HavvaNur Oooy çok güzel. Biz hala bebek arabası karar veremedik. Çok seçenek var. Büyüyen karyola içine ne yatak alalım karar veremedik
birgaripana_ Bence 30 düştümü gerisi pırt diye geçer ilk bebekse nasıl geleceği hiç belli olmaz diyorlar
Mavisim3457 ay benimde tam 60 gün 2. Gebeliğim ama yine de inanasim gelmiyor 😂😂
edadm Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah ☺️ 🥰 nasılsın ağrın şikayetlerin var mı
cagla9094 Anladım canım hayırlısı olsun. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Ezgimelek İlk gebelik mi, şunun şurasında ne kaldı ki 🥰
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah ☺️
Esraguvennn Her gebelik ne özel ne kadar farklı demi. Öyle duyuyorum insanlardan yeni duygular belki yeni tecrübeler, ❣️
Mavisim3457 son 43 gözüküyor ama mecburi sezeryan 35 diyebiliriz 😊
Mavisim3457 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ikinci benim birde oğlum var senin ilk mi 😊
Mavisim3457 yok kız 3. Gebeliğim cok hızlı geçti ama ağırlaştıkca geçmiyor
diğerleri tam 39 haftada doğmuştu buda kesin öyle olur o yüzden hep 7 gün eksik sayıyorum aslında son 30 😂