Mavisim3457 Ezgimelek Allah bağışlasın. Bu bebeğin cinsiyeti ne peki? Ayyy evet ilk pıtır pıtırıım 🥰☺️☺️☺️
Mavisim3457 Ezgimelek Ne güzel erkek de kız evlat da tadmış olacaksınız. Çok şükür. KIZ bebekler erken gelir diyorlar sen ne diyorsun bu konuda ☺️
Mavisim3457 birgaripana_ Allah bağışlasın ne güzel. ☺️ Benim ilk ve kız bebek. Kız bebek erken gelir diyorlar bakalım ne olacak ☺️☺️☺️
Ezgimelek Mavisim3457 bende tam tersini duymuştum valla ama bakalım merakla bekliyorum seninde kızdı dimi isim konusunda karar verdiniz mi 😊
Mavisim3457 Yagmurun_annesi46 Ekim annesi ☺️☺️☺️ Allahım sağlık sıhhat versin inşallah ☺️. Nasıl gidiyor hamilelik
Mavisim3457 Ezgimelek Hala karar veremedik. Gökçe, Defne, Ayça, Ecrin. Bilemedim hangisi 🤷 Sizin netleşti mi 😇
Ezgimelek Mavisim3457 defne Ece eslem bunlardan birini düşünüyordum ama oğlum Ece istiyor onun dediği olucak gibi 🥰
fztanne_ Mavisim3457 kasım büyük ihtimalle. Bu ara ağırlaştım biraz ama bundan ziyade sıcaklar çok fenaaa 🥹
Mavisim3457 Anneyimkiben Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. 🥰 Nasılsın sende de kasılmalar oluyor mu güm içinde
Mavisim3457 fztanne_ Sıcaklar evet bu sene çok sıcaktı. Bize denk geldi sanırım. Ben de çok zorlandığım zamanlar oldu. Şu Bi kaç gün serinledi şükür
Anneyimkiben Mavisim3457 Amin inşallah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin rabbim 🥰bende kasılma yok daha ama çok hareketli oğluşum🥰zamanında sağlıkla gelsinler
Mavisim3457 Bebisannneessi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah cennet kokulu yavrularımızı inşallah güzel Allahım. 🥰