fztanne_ Demi ☺️ doğum hangi ay görünüyor. Hamilelik nasıl gidiyor
51 gün 🥴
Mavisim3457
Son 50 💙
Mavisim3457 kasım büyük ihtimalle. Bu ara ağırlaştım biraz ama bundan ziyade sıcaklar çok fenaaa 🥹
Anneyimkiben Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. 🥰
Nasılsın sende de kasılmalar oluyor mu güm içinde
fztanne_ Sıcaklar evet bu sene çok sıcaktı. Bize denk geldi sanırım. Ben de çok zorlandığım zamanlar oldu. Şu Bi kaç gün serinledi şükür
Mavisim3457 evet öyle diyelim 😀😀
Mavisim3457 bizimde 51 günümüz kaldı, sabırsızlıkla gün sayıyorum 💙
Mavisim3457 son 57 sinop 💙🥰
Mavisim3457 çok şükür ki
Mavisim3457 amin inşallah kuzum hepimizin 🥰 iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor birkaç gündür de annemlerle temizliğe başladık ekstra ağrılar var ama iyi dinlenmeye çalışıyorum 😊 hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ❤️
Mavisim3457 son 4 🥲
Mavisim3457 son 65 🤍
Mavisim3457 valla ne yalan söylym hiç hüzün yok çok daraldım artık hareketlerim aşırı kısıtlandı bi an önce sağlıkla doğurmak istiyorum
Mavisim3457 Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Mavisim3457 son 56 günnn🩷🌸
Mavisim3457 son 59 🥰
Mavisim3457 eveeet İnşallah sağ Salim acısız sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza 🤍🫠
Mavisim3457 defne Ece eslem bunlardan birini düşünüyordum ama oğlum Ece istiyor onun dediği olucak gibi 🥰
Mavisim3457 Allahın izniyle 95 gün kaldı elhamdülillah sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza insAllah 🤲🏻 zaman daha hızlı ilerlesin bana geçmiyor gibi geliyor🫠