AAmine1823 riskli diyorlar 8 cm acikliga kadar nasil dayandiniz? Aklimda deli sorular 😵‍💫 ilk dogum gibi aslinda ama masallah tebrik ederim sizi Allah anali babali buyutsun. Bende isterim ssvd yi ama tekrsr ayni sancilari cekip cekip sezaryen oluo hayal kirikligi yasamak da istemiyorum. Ama boyle pozitif hikayeler motive de ediyor. Bilmiyorum cok karisik duygular hissediyorum bu konuda

AAmine1823 Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi biz ssvd isteyenlerede bu kadar güzel bir doğum nasip olsun insallah🤗 Sezeryan in sonrası normal doğumun öncesi zor diyorlar sizcede öylemi?

Goncadgy ben çamlıca medipole gidiyorum bir doktor vardı destekleyen. Medikal muhasebeden 20 küsür fiyat almıştım ama sonra zamlandı muhtemelen 30a çıktı sormadım tekrar oraya ama özel muayenehaneleri olan birkaç doktorla görüştüm hem kendileri çok istiyor hem hastane ayrı ücret alıyor. Şuan bana sezaryen günü verildi bir hafta sonra olacağım. 18.000 iyimiş burda sormuştum da yanıt alamadım pek keşke daha önce bilseydim ataşehirdeki doktorla mutlaka görüşürdüm :(

MehmedinZeynebi teşekkür ederim. Ben o konu da bi sorun yaşamadım. Zaten ssvd yaptıran bi doktorla yola çıktığım için uygun görmeseydi söylerdi dikişlerle alakalı. Doktorum her zamn yapabilirsin diye destekledi beni. Sıkıntı da yaşamadım çok şükür.

Skarakas açıkcası ben hastaneye gittiğimde açıklığımın daha az olduğunu düşünüyordum. Çünkü sancılarım dayanılmayacak gibi olmadı. Son yarım saat 45 dk kısımda şiddetlendi onda da yine dayanabildim. Doktor 8 cm dediğinde ben bile inanamadım gerçekten. İlk hamileliğimde de sancı çekmiştim ama açıklığım bu kadar hızlı ilerlememişti bunda 3 saat içerisinde tam açıklığa geldi

AAmine1823 benimde destekleyen doktor devlet hastanesinde özeller gibi ilgi gösteremiyor konturollerini yaparız uygunsa herşey doğumunda olur dedi insaAllah bende sorunsuz atlatirim

Goncadgy açıkcası ben sancı kısmında çok zorlanmadım sadece doğum anı biraz zordu. Ama o da çok çabuk oldu. Doktorum hep motive etti. Ikınmalarım da çok kuvvetliydi çabucak gelişti herşey. Doktorum kesi atmadığını söyledi. Yırtılmam olmuş bu yüzden dikişlerim var evet ama normal hayatıma gayet dönmüş durumdayım sezeryan dikişi gibi zorlamıyor kesinlikle