Cansucannnnnnnn insallah Allahin izniyle hepsi dolu ve saglikli olur kötü düsünme güzel seyler düsün güzel olsun💖 bu sürecte stres tabiki oluyor ama stresine yenik düşme sonu güzel olacak oyle düsün minik seni bekliyor annesii onun gelmesine yardimci ol🤲🏻💖
Morelim çok bozuldu - tüp bebek
aysenuurr11 insllah kzuum ne güzel söylüyorsun o miniği o kadar özledim ki o kadar istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin 🌸♥️
Cansucannnnnnnn amiin cok amiin hamilelerin duasi kabul olurmus cani gonulden soyluyorum rabbim saglikla tutunmasini nasip etsin🤲🏻 bol bol ayetel kürsi oku dualara sığın takip edicem seni💖
Cansucannnnnnnn sakın stres yapma güzelce uyu iyi dusun iyi olsun. Bu iste en önemli şey stres. Hem smdi hemde transfer zamanında.
Cansucannnnnnnn iğnemi gece 1 de yaptım yattm gram ağrım acım olmadı içini ferah tut hiç hssetmedm bile şimdi ikizlerimi doğurmak için son 5 gün sayıyorm inanma kimseye herkesin vücudu bir değil canım transferde herkeste belirti olms mesela bende zerre bişey olmadı ama 2side tuttu pozitif düşün her zaman Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲
Cansucannnnnnnn güzel düsun canm inan onlarla hiç alakası yok. Yarın inşallah yumurtalarn çok güzel çıkicak buna odaklan.
aysenuurr11 Allah’ım ne güzel insansın sen kuzum Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim
Bebegim3444 dualarım edip uyucam kuzum ınsllah yarın buraya çok güzel şeyler yazarm
Teşekkür ediyorum
aysenuurr11 kuzuummm şimdi çıktım haber vereyim dedim 7 olgun yumurtam toplanmış gerisi nasip bakalım
Cansucannnnnnnn ben de sorcaktim şimdi yedi tanesi de olgun yani güzel canm inşallah sonuda güzel olur. Yarından itibaren haber verirler. Şu kadar döllendi falan diye.
se2206 ınsllah hepsi dollenir kuzum çok az bı kanamam oldu şu andada regli gibi ağrım var o kadar insllah ya i doktor öyle söyledi
@Cansucannnnnnnn bende ağrı sızı hiçbir şey olmadı Ne Yumurta toplama öncesi ne sonrasi. Transfer sonrasi kasik batması kasik ağrısı yaşamıştım. O da bebeğim bana tutunduğu içinmiş. Gönlünüzü ferah tutun
Cansucannnnnnnn 7 olgun yumurta cok iyi saglikla döllenip ilerlesinler insallah sevindim😊💖
Cansucannnnnnnn inşallah canm bakalm bundan sonrası heycanli asıl. Ben daha üçüncü gün iğnemi yapicam bugün.
Cansucannnnnnnn ilk catlatma ignesinde ağrım olmuştu 2cisindeyse resmen ne ağrı ne sizi nede başka bisey olmamıştı 16 tane toplanmıştı 2ci güne 8 3 cu 6 hala 5ci güne 5 taneyi galiba öyle hatırlıyorum yanlış değilse tutmadı şimdi tekrar tup bebek tedavisi inşallah bu sefer sağ saglim güzel haberler alırız hepimiz süreci çok zor
Cansucannnnnnnn Hayırlı olsun gözün aydın canım.🌸🌸
Cansucannnnnnnn Bende tüp bebek yaptim 6 yumurta var dediler o Ay sonra toplama günü yaklasinca 3 geriden geliyo 3 önden gidiyo dedi ameliyathaneye girdim ciktim bir yumurta Aldik dedi dedi ben cok Agladim üzüldüm Normalde yumurtam az oldugu icin havuz yapiyoduk biriktirmek icin Ama Ertesi günü hemseri aradi cok Güzel döllendi diye okadar pozitif bir enerji Aldimki dedim ben bu emriyoyu tek basina transfer istiyorum ve Doktor tamam okadar istiyosan dedi bir dahaki Ay o emriyo tranfer oldum ve cok sükür suan 33+6 haftalik hamileyim bir kizim Olcak Allahin izniyle rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah 🧿🤲🥰❤️ Hersey bitti dedigin yerde basliyo rabbim size hayirli evlatlar nasip etsin insallah🧿🤲
Cansucannnnnnnn canm haber var mı hastaneden? Bizi de haberdar et
se2206 dört tane döllenmiş kuzum kaliteleri çok iyi dediler ama bilmiyorum korkuyorum