Cansucannnnnnnn Bende tüp bebek yaptim 6 yumurta var dediler o Ay sonra toplama günü yaklasinca 3 geriden geliyo 3 önden gidiyo dedi ameliyathaneye girdim ciktim bir yumurta Aldik dedi dedi ben cok Agladim üzüldüm Normalde yumurtam az oldugu icin havuz yapiyoduk biriktirmek icin Ama Ertesi günü hemseri aradi cok Güzel döllendi diye okadar pozitif bir enerji Aldimki dedim ben bu emriyoyu tek basina transfer istiyorum ve Doktor tamam okadar istiyosan dedi bir dahaki Ay o emriyo tranfer oldum ve cok sükür suan 33+6 haftalik hamileyim bir kizim Olcak Allahin izniyle rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah 🧿🤲🥰❤️ Hersey bitti dedigin yerde basliyo rabbim size hayirli evlatlar nasip etsin insallah🧿🤲

se2206 İnsllah kuzum bu dörtlü üçüncü güne giderse ikisini dondurcam.ikisi için beşinci günü beklicem

Cansucannnnnnnn aynı işlemi aynı kişiye farklı zamanlarda uygulayınca bile değişkenlik gösteriyor böyle durumlara takılmamanızı öneririm. Benim de zorlu bir tüp bebek sürecim oldu zaman geçmiyor gibi görünse de hızla akıyor aslında. Sadece duaya sığınıp beklemek gerekiyor.

Cansucannnnnnnn moralinizi yüksek tutun bu süreçte benim de ağrım falan olmamıştı takmayın öyle kafanıza

Cansucannnnnnnn 30’a yakın yumurta toplandı karnımın şişkinliği dışında hiçbir şey yoktu kaldı ki kan tahliline giderken bile belirtim yoktu beta 1500 çıkmıştı 🫠 takılmayın böyle şeylere herkeste bir olmuyor

Cansucannnnnnnn canm ama senin her şeye moralin bozuluyor. Böyle yapma doktor aksine iyi bisy demiş. Neden ağlıyorsun ki. Bu süreçte moralin iyi olması lazım.

Cansucannnnnnnn moral çok önemli içinizi çürütmeyin. Ben embriyo transferi yapıldığı gün bile Rahime bıraktıkları an sanki canlıymış yaşıyormuş ve yaşayacakmış gibi hissettim hep ilk andan itibaren. Çok şükür oldu da enerjiniz yüksek olsun. Mesela benim embriyoların kalitesi BC idi dedim kesin tutmaz bu AA ya da a b değil ama Allah Ol deyince oluyormuş. Gerçi istediğimiz kalitediler kaliteleri güzel yüksek demişlerdi ama işte AA ABLERIN yanında BC düşük gelmişti bana göre Sakın kalitesine bile takılma

Cansucannnnnnnn benim ilk denememde 2 yumurta cıkmıstı 1 tane ilerlemişti dondurulmus 3. Gün embriyo transfer oldum negatif cıktı ara vermeden adet olunca 2. Denemeye gectim 4 tane yumurtam toplandı 2 tanesi ilerledi 4. Gün taze transfer oldum negatif oldu ara vermedım adet olunca son kalan embriyomu koydurdum dondurulmus 6.gün 5bc kalite orta kalite ve su an hamileyim :) rabbim sana da nasip etsin negatif alsanda üzülme pes etmeden devam et kafanı rahat bırak yeter

Cansucannnnnnnn benden 13 yumurta toplandı 9 olgun çıktı 4 dollendi 2 si 5.gune gitti 1 tanesi pgt den sağlıklı geldi. Hiç kafama da takmadım kısmetinde varsa olur Allahin izniyle. Ki maddi olarak 2.seferi de kaldiramayiz maalesef amh vs yüksek bir de benim çok bekliyorduk ama olmadı napalim nasip. Olursa da o benim mucize olacak öyle düşünüyorum siz de bu kadar sıkmayın canınızı benim opu üstünden 2 regl gecti düşünün kalitesini hiç sormadım bilerek bugün doktorum kendisi söyledi 5bb diye öğrenmek istemiyordum açıkçası da çok kafaya takmak stres bu süreçte yaramaz bize. Şimdi bu ay rahim uygunluğu olursa transfer yaparız yoksa diğer ay bakarız dedi doktorum tamam dedim gayet normal ki ben bu aşamaya gelene kadar neler yasadim2 bucuk senede. Eşim benden daha çok takıyor kafaya ben tam tersini jiraz rahatlayın siz de

Dneglr benim tek embriyom var pgt den bir geldi sağlıklı 5bb inşallah o da benim şansım olur

bubuiledudu inşallah kuzum biliyorum ilerler mi ilerlemez mi beşinci.gune ama sabah eşime embriyog kaliteleri güzel demiş insllah ilerlerler bna dua et ne olur