Papatyam17 ayy çok sevindim.bndede baya şişlik var ama nerede okuduysam ağrı diyorlar korktm biliyorsun çok emek veriyoruz

Cansucannnnnnnn Canım bünyeden bünyeye ve yumurta sayısına göre değişiyor. Kötü düşünme. Dedim ya yumurta toplamada benim kanamam durdurulamadı. Benimle birlikte işleme girenler 15 dk sonra çıktı gitti. Ben kaç saat yattım hastanede. Kişiye göre değişiyor demek ki. Bir tane kadınla tanıştık orada. 6 kez yumurta toplama işlemi yapılmış hiç ağrım sızım olmadı şimdiye kadar diyor.

Cansucannnnnnnn dert ettigin seye bak üzme kendinii cok normall hatta catlama ignesinden sonra bende agri olmayinca aha catladilar filan diye dusunuyodum😅 yok oyle bir seyy oyle hemen olacak bir sey degil uzerinden yaklasik 40 saat gecmesi gerekiyor😊 yarin cok guzel bir gun olsun senin icin insallah, ayni yollardan gecmis biri olarak cok iyi anliyorum. Rabbim gonlune gore versin 🤲🏻💖

aysenuurr11 benden 9 tane toplanmisti toplanmasina yakin sandalyede bile oturamiyodum agridan baskidan benim 9 taneye oyleydi ama baskasinin hic agrisi olmayabiliyor kisiden kisiye degisir takilma

Becuk bugüne kadar hiç stres yapmamistm kuzum bnim zaten yumurtam az 8 tane böyle olunca dedim hep boşlar herhalde ya da ilaç tesir etmedi

Blossom masallah kuzum gercekten kişiden kisiye tabiki değişir ama işte insan bı sorguluyor korktm

Cansucannnnnnnn insallah Allahin izniyle hepsi dolu ve saglikli olur kötü düsünme güzel seyler düsün güzel olsun💖 bu sürecte stres tabiki oluyor ama stresine yenik düşme sonu güzel olacak oyle düsün minik seni bekliyor annesii onun gelmesine yardimci ol🤲🏻💖

aysenuurr11 insllah kzuum ne güzel söylüyorsun o miniği o kadar özledim ki o kadar istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin 🌸♥️

Cansucannnnnnnn amiin cok amiin hamilelerin duasi kabul olurmus cani gonulden soyluyorum rabbim saglikla tutunmasini nasip etsin🤲🏻 bol bol ayetel kürsi oku dualara sığın takip edicem seni💖

Cansucannnnnnnn iğnemi gece 1 de yaptım yattm gram ağrım acım olmadı içini ferah tut hiç hssetmedm bile şimdi ikizlerimi doğurmak için son 5 gün sayıyorm inanma kimseye herkesin vücudu bir değil canım transferde herkeste belirti olms mesela bende zerre bişey olmadı ama 2side tuttu pozitif düşün her zaman Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲

se2206

Cansucannnnnnnn güzel düsun canm inan onlarla hiç alakası yok. Yarın inşallah yumurtalarn çok güzel çıkicak buna odaklan.

Cansucannnnnnnn ben de sorcaktim şimdi yedi tanesi de olgun yani güzel canm inşallah sonuda güzel olur. Yarından itibaren haber verirler. Şu kadar döllendi falan diye.