Cansucannnnnnnn ben de sorcaktim şimdi yedi tanesi de olgun yani güzel canm inşallah sonuda güzel olur. Yarından itibaren haber verirler. Şu kadar döllendi falan diye.

se2206 ınsllah hepsi dollenir kuzum çok az bı kanamam oldu şu andada regli gibi ağrım var o kadar insllah ya i doktor öyle söyledi

@Cansucannnnnnnn bende ağrı sızı hiçbir şey olmadı Ne Yumurta toplama öncesi ne sonrasi. Transfer sonrasi kasik batması kasik ağrısı yaşamıştım. O da bebeğim bana tutunduğu içinmiş. Gönlünüzü ferah tutun

Cansucannnnnnnn inşallah canm bakalm bundan sonrası heycanli asıl. Ben daha üçüncü gün iğnemi yapicam bugün.

Cansucannnnnnnn ilk catlatma ignesinde ağrım olmuştu 2cisindeyse resmen ne ağrı ne sizi nede başka bisey olmamıştı 16 tane toplanmıştı 2ci güne 8 3 cu 6 hala 5ci güne 5 taneyi galiba öyle hatırlıyorum yanlış değilse tutmadı şimdi tekrar tup bebek tedavisi inşallah bu sefer sağ saglim güzel haberler alırız hepimiz süreci çok zor

Cansucannnnnnnn Bende tüp bebek yaptim 6 yumurta var dediler o Ay sonra toplama günü yaklasinca 3 geriden geliyo 3 önden gidiyo dedi ameliyathaneye girdim ciktim bir yumurta Aldik dedi dedi ben cok Agladim üzüldüm Normalde yumurtam az oldugu icin havuz yapiyoduk biriktirmek icin Ama Ertesi günü hemseri aradi cok Güzel döllendi diye okadar pozitif bir enerji Aldimki dedim ben bu emriyoyu tek basina transfer istiyorum ve Doktor tamam okadar istiyosan dedi bir dahaki Ay o emriyo tranfer oldum ve cok sükür suan 33+6 haftalik hamileyim bir kizim Olcak Allahin izniyle rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah 🧿🤲🥰❤️ Hersey bitti dedigin yerde basliyo rabbim size hayirli evlatlar nasip etsin insallah🧿🤲

se2206 İnsllah kuzum bu dörtlü üçüncü güne giderse ikisini dondurcam.ikisi için beşinci günü beklicem

Cansucannnnnnnn aynı işlemi aynı kişiye farklı zamanlarda uygulayınca bile değişkenlik gösteriyor böyle durumlara takılmamanızı öneririm. Benim de zorlu bir tüp bebek sürecim oldu zaman geçmiyor gibi görünse de hızla akıyor aslında. Sadece duaya sığınıp beklemek gerekiyor.

Cansucannnnnnnn moralinizi yüksek tutun bu süreçte benim de ağrım falan olmamıştı takmayın öyle kafanıza

Cansucannnnnnnn 30’a yakın yumurta toplandı karnımın şişkinliği dışında hiçbir şey yoktu kaldı ki kan tahliline giderken bile belirtim yoktu beta 1500 çıkmıştı 🫠 takılmayın böyle şeylere herkeste bir olmuyor

Cansucannnnnnnn canm ama senin her şeye moralin bozuluyor. Böyle yapma doktor aksine iyi bisy demiş. Neden ağlıyorsun ki. Bu süreçte moralin iyi olması lazım.

Cansucannnnnnnn moral çok önemli içinizi çürütmeyin. Ben embriyo transferi yapıldığı gün bile Rahime bıraktıkları an sanki canlıymış yaşıyormuş ve yaşayacakmış gibi hissettim hep ilk andan itibaren. Çok şükür oldu da enerjiniz yüksek olsun. Mesela benim embriyoların kalitesi BC idi dedim kesin tutmaz bu AA ya da a b değil ama Allah Ol deyince oluyormuş. Gerçi istediğimiz kalitediler kaliteleri güzel yüksek demişlerdi ama işte AA ABLERIN yanında BC düşük gelmişti bana göre Sakın kalitesine bile takılma