Cansucannnnnnnn yani bu kadar strese olacağı varsa da bebiş duramaz içerde dua et bol bol
Morelim çok bozuldu - tüp bebek
Busrakaradeniz diyorum kuzum iğne etki etmedi mi
Busrakaradeniz haklısın kuzum her şeyi yaptım gerisi Rabbime kaldi
Cansucannnnnnnn ben aylarca yaptım hiç hissetmedim bile
Cansucannnnnnnn bende de ağrı vs.bisey olmamişti canım sadece sabah merkeze giderken karnım aşırı sişti sanki gazım vardı da o şekilde rahatsız olmuştum ama herkeste aynı şekilde olacak diye bişey yok kendini strese sokma güzel düşün ki güzel olsun inşallah
Cansucannnnnnnn hayırlısıyla yumurtalarin toplansın transferin yapılınca bol bol havuc suyu iç kefir iç badem ye günde yarım saat yürüyüş yap
Cansucannnnnnnn ben Mayıs’ta yumurta toplama yaptırdim çatlatma iğnesinden sonra baya hissedecek kadar sancım olmuştu sonuç ne oldu 17 yumurtanın 8 inin içi dolu çıktı digerleri boş çıktı. Hatta o 8 taneden de 3 ü olgunmuş. Temmuz da tekrar yumurta toplama yapıldı 20 tane yumurta var dediler çatlatma iğnesinden sonra inan biraz bile ağrım sızım olmadı. Hatta üzüldüm bu seferde mi yumurta yok diye. Ama 20 tanenin 20 si de olgundu ve toplandı. Hiç dert etme boşuna kendine stres yapma. Güzel düşün güzel olsun. Stres çok etkiliymis yumurtalar üzerinde
Canım bendede çatlatma iğnesi den sonra hiç ağrı olduğunu hatırlamıyorum kendini böyle umutsuzluğa kaptırma canım merak etme Allah’ın izni ile her şey yolundadır 🙏🙏
Papatyam17 ayy çok sevindim.bndede baya şişlik var ama nerede okuduysam ağrı diyorlar korktm biliyorsun çok emek veriyoruz
Cansucannnnnnnn Canım bünyeden bünyeye ve yumurta sayısına göre değişiyor. Kötü düşünme. Dedim ya yumurta toplamada benim kanamam durdurulamadı. Benimle birlikte işleme girenler 15 dk sonra çıktı gitti. Ben kaç saat yattım hastanede. Kişiye göre değişiyor demek ki. Bir tane kadınla tanıştık orada. 6 kez yumurta toplama işlemi yapılmış hiç ağrım sızım olmadı şimdiye kadar diyor.
Cansucannnnnnnn dert ettigin seye bak üzme kendinii cok normall hatta catlama ignesinden sonra bende agri olmayinca aha catladilar filan diye dusunuyodum😅 yok oyle bir seyy oyle hemen olacak bir sey degil uzerinden yaklasik 40 saat gecmesi gerekiyor😊 yarin cok guzel bir gun olsun senin icin insallah, ayni yollardan gecmis biri olarak cok iyi anliyorum. Rabbim gonlune gore versin 🤲🏻💖
Busrakaradeniz ayy ınsllah canım o kadar isterimki o zamanlar hemen gelsin
Mzzz ayy Allah razı olsun canım benim içime su serptiniz
aysenuurr11 benden 9 tane toplanmisti toplanmasina yakin sandalyede bile oturamiyodum agridan baskidan benim 9 taneye oyleydi ama baskasinin hic agrisi olmayabiliyor kisiden kisiye degisir takilma
Becuk bugüne kadar hiç stres yapmamistm kuzum bnim zaten yumurtam az 8 tane böyle olunca dedim hep boşlar herhalde ya da ilaç tesir etmedi
Blossom masallah kuzum gercekten kişiden kisiye tabiki değişir ama işte insan bı sorguluyor korktm
aysenuurr11 canım benim teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah güzel çıkarlar heyecanlıyim stres oldm öyle birden
Cansucannnnnnnn insallah Allahin izniyle hepsi dolu ve saglikli olur kötü düsünme güzel seyler düsün güzel olsun💖 bu sürecte stres tabiki oluyor ama stresine yenik düşme sonu güzel olacak oyle düsün minik seni bekliyor annesii onun gelmesine yardimci ol🤲🏻💖
aysenuurr11 insllah kzuum ne güzel söylüyorsun o miniği o kadar özledim ki o kadar istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin 🌸♥️
Cansucannnnnnnn amiin cok amiin hamilelerin duasi kabul olurmus cani gonulden soyluyorum rabbim saglikla tutunmasini nasip etsin🤲🏻 bol bol ayetel kürsi oku dualara sığın takip edicem seni💖