Demir-annesi34 bence boyla kiloyla alakalı değil abimin eşi 1.50 boy 65 kiloyla 2 kere normal doğurdu sende yaparsın kadınlar güçlüdür 🥰
Çatı muayenesi
asivemavii_07 ben şuan 49 kiloyum 37+1 haftalığım benimki aşırı zayıflık ama yinede inşallah normal olur 🤲❤️
Demir-annesi34 inşallah 🥰 bi ayazda kurtulursunn🤲 darısı başıma
asivemavii_07 amin Allah razı olsun hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah 🤲🤍
Ebrucakmak çatala yattım. Doktor kendini kasma rahat bırak dedi. Cümlesi gittiğinde işlem de bitmişti. Hiçbir şey hissetmedim.
Demetus yok canım alet falan yok. İki parmak sadece.
Hepimizin hayırlı bir doğumu olsun inşallah tek avazda 🥰🥰🥰
Ebrucakmak kac haftalıksiniz bende yarın sabah olucam 37+3 um bu arada
Miray1804 Bnde 37+2 yim şuan
Demir-annesi34 tam tersi asıl zayıf olduğun için daha rahat doğurursun o diyenler çok biliyo
Siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçen bir muayene lütfen kendinizi kasmayın deriin nefesler alın o an korkuya odaklanmayın zaten saniyeler sürüyor
Ebrucakmak aa haftalarımız aynıymış
Miray1804 bide doğursak hayırlısıyla 😂
Ebrucakmak aminn inşallah
Ebrucakmak
Anlik hissediyosun sadece oda ağrı vs değil sadece o an utandığın için bir nebze gergin oluyorsun o kadar panik yapmamaya sakin olmaya çalış gerisi gelecek inşallah 🥰
umutunannesi2023 aslında şey için sormuştum hangisi daha kötü 🦹♀️🤣
Demetus elle bakilan bugun girdim aci hissetmedim kasmayin kendinizi sadece 🥰 aletle de bakilmaz gebelikte diye biliyorum
umutunannesi2023 yok bebişi görmek için bakıyorlar ya bide bişey sorucam ben normal doğumdan korkuyorum doktora söylemedim daha bu gittiğimde çatı muayenesi yapacak acaba söylesem sezeryan istiyorum diye bu çatıyı gene de yapar mı bana