Ebrucakmak
Anlik hissediyosun sadece oda ağrı vs değil sadece o an utandığın için bir nebze gergin oluyorsun o kadar panik yapmamaya sakin olmaya çalış gerisi gelecek inşallah 🥰

Demetus elle bakilan bugun girdim aci hissetmedim kasmayin kendinizi sadece 🥰 aletle de bakilmaz gebelikte diye biliyorum

umutunannesi2023 yok bebişi görmek için bakıyorlar ya bide bişey sorucam ben normal doğumdan korkuyorum doktora söylemedim daha bu gittiğimde çatı muayenesi yapacak acaba söylesem sezeryan istiyorum diye bu çatıyı gene de yapar mı bana

Ebrucakmak acı yok diyen yalan soyler elini sokup esneklige bakiyor dr degilde hemsire yapmisti bana hemde iki kere sinir olmustum çünkü normal doğum yapmicaktim keyfii yaptilar resmen

Demetus normal dogum dusunenlere yapiliyor genelde ben normale sicak bakiyorum demistim o yuzden yapti sanirim ama olumlu gitmeyince sezeryana karar verdi ama siz sezeryan istiyorumd erseniz bu muayneyi yapmaz bence ona gore plan cizer sizede

Benim doktorum cumartesi günü muayene edeceğini söyledi ama ben o gün 36+1 olcam uygulamaya göre. Erken mi sizce, çünkü yorumlarda hep 37 38 görüyorum

Arzuymn 37 38 diyorlar ama doktorun daha iyi bilir seni takip ettiği için o yüzden yapmak istemiştir

Anladım doğrudur tabii 😊

Ben 38+3 günlüğüm bugün yapıldı ve dar oldunu söyledi normalden daha fazla zorlancamı söyledi sezeryana yöneltti😬