Ebrucakmak bende merak ediyorum benimde 10 gün sonra tam 38 de bakıcam dedi doktorum 😬

Ebrucakmak valla canım ne yalan sölim benim canım yandı bi kaç gün önce yapıldı çığlık attım ama kişiden kişiye değişir tabi galiba kendimi kastımda siz kasmayın rahat olun belki bişi olmaz

Ebrucakmak 2 kere oldum hiç hissetmedim sadece baskı hissediyorsun dr zaten jel sıkıyor eline yani benim dr öyle yapmıştı belki de o yüzden hissetmedim

Bence yarına kadar uygulamaya girip postunuza kim ne yazmış okumayın. İyi yazan olduğu kadar kötü deneyim yaşayan ve bunu yazanda olacak. Etkileneceksiniz hiç gerek yok. :/

Ebrucakmak benim acı eşiğim çok düşük olduğu için canım acıdı ama öyle aşırı bi acı değildi 2 gün ağrı hissettim muayeneden sonra biraz da lekelenmem oldu doktor normal demişti o yüzden endişelenmedim

Demir-annesi34 zayıflıkla çatı nın bir alakası yok kemik yapısıyla ilgili tamamen hiç takılma bence günü geldiği zaman doktor zaten bakacaktır evde çömelme gibi çatı açan egzersizler var onları yapabilirsin youtube de gebe okulu sayfasından yapıyorum ben🌸

Ebrucakmak geçen gün oldum. Kendini kasma çatala geçtiğin zman doktra izin iste rahatlamak için 10 saniye flan bide bacaklarını tam ac ilk girirken bi hissediyorsn sonra normal öyle aman aman korkacak bişi yok sadece kendini kasma. Tabi doktorun yaklaşımı da önemli..

Ebrucakmak eline jel suryo kendini çok fazla kasmazsan canın o kadar acımaz 3 saniye fln suryo bakmasi

Demir-annesi34 İnan zayıflıkla alakası yok 56 kilo ile hamile kaldım 62 ile doğum yaptım sen kendine güven çatır çatır doğurursun 😀

HilalYlmz inşallah dediğiniz gibi çatır çatır doğururum da ağızlarının payını alırlar 😅

Bende 10 gün sonra çatıya gireceğim doktor öyle söyledi. Peki bu alttan bakmıştı doktor bi aletle bebiş için ilk zamanının gibi bişey mi??