Yenibirannee teşekkür ederiz🥰🌼
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee eşim de bende kamu personeliyiz Yalovada. 27. haftamdayım. Keşke anneler 20. haftadan ücretli izne ayırsalar bebiş 1 yaşına kadar. Hamileliği zor geçenler için çok sıkıntılı süreç.
Yenibirannee Eşim asker ben hemşire çalışmıyorum şuan
1cocuklumom hangi kadin esinin asistani olmak istemez ki hahaha cok iyii 🤩🤩🤩
Dileksaygiii vayy sizin iş büyümüş maşallah bol kazanclariniz olsun 🥰
birminikkizannesi yinede ayni meslek diyebilir miyiz 🥰 cok güzelmiş
babylook hahaha eşiniz sizinle konuşurken 3 kere düşünüyordur bence. Cok iyi ya 😆😆🤩🤩🤩
myangelson heh merak ettigim annemizden birisin 😆 sende hoşgeldin o zaman ev hanimligina ❤️🤩
SMD38 evet ya.. sağlıkla gelsin inşallah kolaylıklar diliyorum ❤️
Yenibirannee Eşim askeri personel ben Ziraat Mühendisiyim ama çalışmıyorum tabiki doğumuma çok az kaldı çünkü 😅
Yenibirannee eşim mühendis ama kendine ait bir lojistik şirketi var onunla ilgileniyor çok yogun..ben ise anaokulu öğretmenliği son sınıf okuyorum aynı zamanda danışmanlık şirketinde ilgiliyim..çoluk çocuk spor iş.guc 3. Bende yolda çok yogunuz ikimizde 😅😍💃🥰 hayatımız hep sosusturmaca
bulmusnesrin20 sağlıkla gelsin inşallah 🤩
Yenibirannee eşimde bende jandarma personeliyiz zor bacım zor heleki kocan üst devrense çok daha zor 😂😂😂
Yenibirannee ahah gerçekten mi bilmiyordum 😅🤭 hoşbuldum hoşbuldum evlendiğimden beri böyleyim bi 4 senedir 😂😂
Gulsahim maşallah gercekten baya yoğunmus. Bende lojistik işine girmeyi düşünüyordum bir ara ama gerçekten cok kafa yorucu bir meslek ve yoğunluğu fazla o yuzden vazgecmistim 😅 size kolayliklar diliyorum saglikla gelsin bebeğiniz 🌸🥰
Yenibirannee merhaba 🌸 ben odyometri teknikeriyim işitme merkezim vardı eşimin tayini istanbula çıkınca devrettim şuan hamile olduğum için çalışmıyorum eşim de polis memuru ☺️
Tugbazdmr seni biliyoruz tabikide kuzucum kolaylıklar diliyorum 🌸 bu ara seni görünce direk aklıma 35 geliyor hahaha sen unutsan ben unutmam 😅😅😅
myangelson bende 3 senemi bitiricem önümüzdeki ay bakalim 😅😅
Beloveddd merhaba 🌸🥰 maşallah sağlıkla gelsin kuzunuz 🤩
Yenibirannee ben ev hanımıyım eşim memur 🥰