• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Kivircik01 isim takıntım var. İsminin baş harfi ve son harfi sessiz harf olan insanların şanssız olduğunu düşünürüm, onlar için üzülüp dertlenirim.
Yeni biriyle tanıştım diyelim ismi Ayşe. Daha önceden tanıdığım Ayşe varsa onu seviyorsam yeni tanıdığım kişiyi sorgusuz severim. Ama Ayşe’yle ilgili kötü bi anım varsa yeni tanıdığım Ayşe benim düşmanım olur 😂

BenSem hadi benim için dertlen madem 😂😂 bı ikinci dediğinin aynısını bana yaptılar kız yeminle iftira mı atmadı sülale mi karışmadı sırf ismimden dolayı 2019 dan beri çekiyorum hakkımda haram zıkkım olsun böyle yaptığı için

Nehirsude ayy tüh inşallah bir şey olmaz kuzum , bende perşembe günü gittim aslında öyle yürümek hava aşmak içindi akşam gittik su sıcak diye girdim ama tertemizdi

Sanathanim ben oğlumu kreşe bıraktıktan sonra Hergün süpürüp vileda ve toz alırım WC’leri de girdiğimde hemen 10 dakikada halleder çıkarım.onun dışında büyük temizlik ayda 2 kez falan yaparım çok büyük temizlik de 2 ayda bir 😂 dediğin gibi yoksa ömür temizlikle geçiyor insan biraz kendine vakit ayırmalı 🥰

Yazmelegi_ of bende de var bu. Araba plakasını geçtim bir şeylerin köşesini sayıyorum kelimeler sayıyorum ama mutlaka çift sayı olmalı. Bazen saymaktan midem bulanıyor

BenSem çok kötü hemde keşke hayatımda yüzünü görmeseydim öyle çektim çekiyorım

Birinin bardağı elinde yıkadığıni görünce bişey içemiyorum bide mutfakta küçük bir pislik bile olsa yiyip içemiyorum

Sucuk,kaşar,salatalik gibi şeyleri doğrarken sayiyorum ve çift sayiyla bitiriyorum🤣tek cikarsa cifte tamamliyorum 🤣🤣

Dpdpdp o köşe sayma da var mesela karşımda bi şekil var o şeklin köşelerini felan sayıyorum gerçekten sizin dediğiniz gibi mide bulandırıcı bisey bende çift çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor