Kivircik01 tabi tabi kimin evimdeysem farketmiyor.
Takıntılarınız? 😂😂
Yazmelegi_ bu sayı obsesyonu. İlerlemeden uzmana görünmelisiniz yoksa hayatınızı kötü etkiler. Geçmiş olsun 🌸
Minikperi kime görünmem gerekiyor
Yazmelegi_ uzmandan kastım psikiyatr. Obsesyonun her türlüsü ilerlemesi durumda tehlikelidir. Özellikle sizin yaşam konforunuz için🌸
Minikperi anladım çok teşekkür ederim 🌸
Kivircik01 kutulu aldığım ürünlerin (bakım ürünü) kutusunu atmam asla. Parfüm almışsam kullanır yine kutusuna koyarım. Kuzenlerm çok şikayetçi 😅 onlar kullanınca da aynısını bekliyorum ve bana bi daha sende kalmayız diyorlar. Bu sadece biriydi ama 🤦🏻♀️😅
Nehirsude ayyy haber ver dikkat ettt
Betustrkmn inşallah gıcık olan yoktur 😂
fztanne_ hahaha kız bi ara bende yaptım öyle ama kedime kızdım ev kutu doluyor ona daha sinir oldum atıyorum hep 😂
Kivircik01 hastalikti tedavi oldum ama duramiyom iste
Kivircik01 dogurdum abla🤗🤗
Nehirsude Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım nasıl geçti doğumun bebiş nasıl sen nasılsın
Sunshine__ bebis cok iyi uyuyor dumadan emzirmeye calisiyorum uyandirim2900 dogdu dogum o kadar kolsy birsey degilmis ama anlatildigi gibi yani herkes kolay diyo normal diyo ama baya dikis yedim dikis degilde sancisi cok zordu ama 3 ikinmaya kesiyle cikti ☺️☺️
Nehirsude yaaa sudeee çok sevindimmm nasılsın bebiş nasıl
Mutluanne66 hııı anladım kuzum kendini tutmaya çalış
Nehirsude dikiş atılırken çok acıdı mı peki ilk tuvalete çıkman nasıldı Allah kolaylık versin inşallah canım ne güzel kurtuldun darısı bizim başımıza
Sunshine__ 2 kere ciktim ama kucuge buyuk yapamam zaten fazla acimiyo
Kivircik01 bebis çok uyuyo abla zorla uyandiriyoruz sarilik olacak diye korkuyoruz
Nehirsude ayy iyi bari canım hadi hayırlısı olsun 😘