• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Yazmelegi_ bu sayı obsesyonu. İlerlemeden uzmana görünmelisiniz yoksa hayatınızı kötü etkiler. Geçmiş olsun 🌸

Yazmelegi_ uzmandan kastım psikiyatr. Obsesyonun her türlüsü ilerlemesi durumda tehlikelidir. Özellikle sizin yaşam konforunuz için🌸

Kivircik01 kutulu aldığım ürünlerin (bakım ürünü) kutusunu atmam asla. Parfüm almışsam kullanır yine kutusuna koyarım. Kuzenlerm çok şikayetçi 😅 onlar kullanınca da aynısını bekliyorum ve bana bi daha sende kalmayız diyorlar. Bu sadece biriydi ama 🤦🏻‍♀️😅

fztanne_ hahaha kız bi ara bende yaptım öyle ama kedime kızdım ev kutu doluyor ona daha sinir oldum atıyorum hep 😂

Ozoooo, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Nehirsude Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım nasıl geçti doğumun bebiş nasıl sen nasılsın

Sunshine__ bebis cok iyi uyuyor dumadan emzirmeye calisiyorum uyandirim2900 dogdu dogum o kadar kolsy birsey degilmis ama anlatildigi gibi yani herkes kolay diyo normal diyo ama baya dikis yedim dikis degilde sancisi cok zordu ama 3 ikinmaya kesiyle cikti ☺️☺️

Nehirsude dikiş atılırken çok acıdı mı peki ilk tuvalete çıkman nasıldı Allah kolaylık versin inşallah canım ne güzel kurtuldun darısı bizim başımıza