• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Kivircik01 buz dolabindaki el izleri 😅 ama ozellikle buz dolabindakiler cunku gun icinde kac defa sildigimi bilmiyorum cocuklar sağolsun

chefmom deminden beri okuduklarımın arasında bu en normali. Ki takıntı değil kolaylıktır. Bende eşimin kendiminkileri ayırır havluları ayırarak katlarım ki direk yerleşecek yere koymak için. Ama çok değişik şeyler varmış yaa böyle her şeye takılan insanların evime gelmesini istemem açıkçası😂 her gün sil süpürle mi uğraşacağım. Dünyaya bi kez geldim onuda temizlik takıntısıyla yaşayamam..

Sanathanim temizlik takıntım yoktur pek herkes kadar normal günlük sil süpür yaparım 😊 ama tüm gününü temizlikle geçiren arkadaşlarım var ne onların evinde rahat oturabilirim nede onlar bana geldiklerinde acaba biryere bilet bulurlar mı diye düşünürüm ve temizlik yapmaktan elleri yara olmuş durumda çok acı 😣

chefmom ya mesela kirlendiğini hissedersem detaylı girerim temizliğe ama sırf bugün temizlik vs var diye dışarı çıkmamazlık vs yapmam😂 yoksa temizlik hiç bitmiyor çok nankördür kendileri🤣 Evi süpürüyorum arkada kıl görüyorum çıldırıyorum mesela😁 Hep pür-i pak görmek için her gün temizlik yapmak gerekiyor ya😁 oda bana gelmez. Ama içimde bir başak burcu var inş takıntılı olmaz 🙅🏻‍♀️

Kivircik01 geceleri esimin sacını tutarak uyuyorum o da olmazsa yastıgını kucaklıyorum önceden de oyuncak ayıma sarılırdım kocamandı mutlaka bişeyi tutar ya da sarılırım bazen istemsiz saçını çekiyormuşum ama hatırlamıyorum döeldmwldöe

Yazmelegi_ evlenmeden önce orda yaşıyordum ama şimdi ailem yaşıyor ben yurt dışındayım tatile ailemin yanına Kayseri’ye gidiyorum

Kivircik01 isim takıntım var. İsminin baş harfi ve son harfi sessiz harf olan insanların şanssız olduğunu düşünürüm, onlar için üzülüp dertlenirim.
              Yeni biriyle tanıştım diyelim ismi Ayşe. Daha önceden tanıdığım Ayşe varsa onu seviyorsam yeni tanıdığım kişiyi sorgusuz severim. Ama Ayşe’yle ilgili kötü bi anım varsa yeni tanıdığım Ayşe benim düşmanım olur 😂

BenSem hadi benim için dertlen madem 😂😂 bı ikinci dediğinin aynısını bana yaptılar kız yeminle iftira mı atmadı sülale mi karışmadı sırf ismimden dolayı 2019 dan beri çekiyorum hakkımda haram zıkkım olsun böyle yaptığı için