Reyhan_krby88 hahaha bazen yapıyom bende 😂😂😂
Takıntılarınız? 😂😂
Dpdpdp o köşe sayma da var mesela karşımda bi şekil var o şeklin köşelerini felan sayıyorum gerçekten sizin dediğiniz gibi mide bulandırıcı bisey bende çift çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor
Kivircik01 aynen 😂😂😂♥️♥️
Kivircik01 ben hep yapiyorum ve istemsiz oluyor genelde ve vazgecemiyorum 🤣🤣
Reyhan_krby88 olsun bu gözler neler okudu dünden beri bu ne ki bacımmm 😂😂
Kivircik01 yok yavrum kendim çalıp kendim oynuyorum 🤣😂😂😂 iç mimar gibi xmmxmmsmd
Tırnak dudak yiyen insanlara takıntım var bu normal mi bilmiyorum ama çok irrite ediyor beni
Minnak3367 o zaman çok iyi 😂😂😘
Sedakyaaa deme yaaa ben arada dudağımı yerim kışın genelde
Kivircik01 vallaha abla kasilmalarim var asiri ama düzeni yok gibi ama sıklasti sanki 😅
Kivircik01 tabi tabi kimin evimdeysem farketmiyor.
Yazmelegi_ bu sayı obsesyonu. İlerlemeden uzmana görünmelisiniz yoksa hayatınızı kötü etkiler. Geçmiş olsun 🌸
Minikperi kime görünmem gerekiyor
Yazmelegi_ uzmandan kastım psikiyatr. Obsesyonun her türlüsü ilerlemesi durumda tehlikelidir. Özellikle sizin yaşam konforunuz için🌸
Minikperi anladım çok teşekkür ederim 🌸
Kivircik01 kutulu aldığım ürünlerin (bakım ürünü) kutusunu atmam asla. Parfüm almışsam kullanır yine kutusuna koyarım. Kuzenlerm çok şikayetçi 😅 onlar kullanınca da aynısını bekliyorum ve bana bi daha sende kalmayız diyorlar. Bu sadece biriydi ama 🤦🏻♀️😅
Nehirsude ayyy haber ver dikkat ettt
Betustrkmn inşallah gıcık olan yoktur 😂
fztanne_ hahaha kız bi ara bende yaptım öyle ama kedime kızdım ev kutu doluyor ona daha sinir oldum atıyorum hep 😂